Revolution SophX Far Paleti İncelemesi

Revolution Soph X İncelemesi


Revolution Soph X İncelemesi

Herkese Selam ,
Aylardır kullandığım Revolution 'un en efsane paletlerinden olan SophX paleti sizinle blogda incelemediğimizi farkettim ve hemen yazısını hazırlamak istedim. Efsane diyorum çünlü yaklaşık 7-8 ay önce çıktı sanırım belki bir tık daha eski olabilir :)Revolution Ülkemize ilk giriş yaptığından sonra bu küçük farları dışında sanıyorum ki ilk işbirliği olabilir ya da ülkemize giren ilk işbirliği palet olabilir. Bu yüzden gecikmiş bir inceleme yazısını sizinle başbaşa bırakıyorum:)

Revolution Soph X İncelemesi Kullananlar


İlk çıktığında indirimi bile beklemeden almıştım bu paleti .. Öylesine sevildi ki youtuberlar , bloggerlar , instagramerlar ! Hepsi bayılmıştı haklı olarak.. Renklerin güzelliği tek palette olması , tasarımın şıklığı ve kocaman bir aynasının olması... Hepsi tek palette yer alan harika özelliklerden .. Renklerini ambalajından seçip almak için tester olmadığından arkasına bakarak almıştım bende böyle içerik bilgisi yer alan paletleri daha çok seviyorum nedense..
Revolution Soph X İncelemesi

Revolution Soph X İncelemesi

Tarzı ve sade şık ambalajı oldukça dikkat çekici özelliklerinden . 24 adet farın bulunduğu palette mat ve satin bitişlere sahip ışıltılı renkler de var. İsterseniz içindeki renklere birlikte göz atalım.

Revolution Soph X İncelemesi


Gündüzü geceye taşıyacak , kışı bahara hatta günü özel günü çeviren harika bir renk hikayesi var. Hala koleksiyn olmasına rağmen satışta yer alan ender paletlerden kendisi. Geçiş renkleri- Günlük bronz kahveli renkler , farklı makyajları bile düşünerek morlı -pembeli renkler eklenmiş. Ama paletin en efsane rengi en altta Swatchlarında görebileceğiniz mavi-yeşil-kahve yansımalı renk ! Bu renk Wet n Wild Comfort Zone paleti ile başladı sanıyorum ki tüm markalar tek tek yaptı :)


Revolution Soph X Far Paleti Kullananlar

Renkleri yakından görebilmeniz için bir miktar hunharca kullandığım paletin detaylı görüntülerini aşağıda bırakıyorum. Aslında her rengin sanırım ismi vardı ama yanılıyor olabilir içerisindeki şeffaf ambalajı atmıştım çünkü.


Paletin sağ tarafı mat ve gece de kullanabileceğiniz yoğun farklı renklerden oluşuyor. Özellikle siyah rengi şahane bir kirpik dibi için fakeliner rengi..
14 Mat renk ve 10 Işıltılı renkten oluşan bir palet..

Revolution Soph X Far Paleti  İncelemesi

Paletteki sol taraf ise bana göre daha günlük - yazlık bir palet özellikle açık mat renklerin olması harika bir detay benim için..

Revolution Soph X Far Paleti  İncelemesi

Revolution Soph X Far Paleti  İncelemesi


Paletin açık renklerinden itibaren tüm renklerini aşağıda Swatch çekimlerini ekliyorum. Kalıcılık konusunda 6-7 saat asla bozulma yapmayan ender paletlerden. Renklerin pigmentasyonlarını baz ile destekleyerek 10 saate çıkarabilirsiniz abartmıyorum :) Ayrıca ışıltılı renkler ıslak kullanım için gerçekten şahane yapıları bozulmuyor ve oldukça iyi karışıyor birbirleriyle..


Revolution Soph X Far Paleti  İncelemesiRevolution Soph X Far Paleti  İncelemesi

Revolution Soph X Far Paleti  Swatch






Bahsettiğim o mükemmel farklı renk ortadaki farklı ışık açılarına göre renk değiştirebilen renk :)



Umarım faydalı bir yazı olmuştur sizin için. Yorumlarınızı benimle paylaşmay unutmayın. Sağlıkla Kalın :)

Sağlıkla Kalın..

Bunlarda İlginizi Çekebilir;



Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com


BENZER YAZILAR

0 Yorum