Revolution X Sebile Day 2 Day Far Paleti

Sebile Day 2 Day Gündüz Paleti

Herkese Yeniden Merhaba ,
Bir önceki yazımda bahsettiğim gibi sizinle Sebile & Revolution işbirliğinin parçası olan Day 2 Day Gündüz Paletini birlikte derinlemesine inceleyelim istiyorum. Hazırsanız yazının devamında buluşalım.


Sebile Day 2 Day Gündüz Paleti

Koleksiyonun 2 ayrı paleti olduğundan bir önceki yazımda bahsetmiştim. Bir tanesi Gece , Bir tanesi ve şuan inceleyeceğimiz palet ise daha çok günlük tonların bulunduğu Day 2 Day Palet ..
Gece paletinin aksine daha mat ve soft tonlardan oluşan bu paletin renklerine bayıldım! Benim için çok güzel çünkü çook sevdiğim bir kişiden hediyeydi . Bu yüzden inceleme yazısını yazmak için biraz geciktim :) 
https://www.galaxyeskizi.com/2020/03/sebile-revolution-isbirligi-koleksiyon.html
Paletin tasarımından bahsetmek istiyorum. Oldukça güzel turuncu ve gold yıldızların birleştiği bu tasarım klasik Revolution paletlerindeki gibi kutulu bir şekilde geliyor. İç ambalajı daha kabartmalı iken dışı normal karton yapıda ki ben onları da asla atamıyorum :)


Paletin içerisinde toplam 18 renk ve bir adet büyük boy aynası bulunuyor. Kesinlikle seyahatler için de oldukça kullanışlı benim için.


18 renk içerisinde 2 adet ışıltılı renk ve 1 adet de sıkıştırılmış pigment yer alıyor. İki o sıkıştırılmış pigmentin rengi benim en sevdiğim renk. Hem Matcha çayına olan aşkımdan dolayı hem de rengi gerçekten günlük ve farklı makyajlar çıkarmanızı sağlıyor.

Biraz daha detayına inersek bahsettiğim Matcha Frozen rengini görebilirsiniz. Her rengin kendine özgü bir ismi var ki gerçekten renkler ve isimleri çok tatlı başarılı ! 
Brazilian ve Burn renkleri Matcha rengine göre daha sabit ışıltılı diğeri dediğim gibi sıkıştırılmış bir pigment !

Hardallardan , kahvelere , bordolardan , yeşillere bolca renk geçişi bulunduran bu paletle tek palet makyajı yapmanız mümkün. Dediğim gibi benim için günlük bir palet mutlaka gece paletiyle birlikte kombinlerseniz 2 palet size ömürlük olarak gidecektir :) 


Kesinlikle Day 2 Day paleti herkesin koleksiyonunda yer alması gereken bir palet diye düşünüyorum. Yapıları asla tozutmuyor ve kalıcı pigment yapısına sahip. Koyduğunuz yerden uçup gitmesi söz konusu değil ve renkler birbirleriyle yağ gibi kayarak anlaşıyorlar. Karışma performansları da oldukça yüksek! 

Renklerin swatchlarını sizlere bırakıyorum. Yorumda size ait çünkü ben bu işbirliğinden çok çok gurur duydum ! Renklerin her birini nasıl görüyorsanız göz kapağınıza da öyle geçiyor. Kremsi ve homojen pigment dağılımları sayesinde swatchları çok beğenerek hazırladım . Tabiki günlük olarak da sürekli elimin gittiği paletler arasında yer alıyor.

Sebile Day 2 Day Gündüz Paleti Swatch

Paletin normal satış fiyatı 99 TL ama indirimleri kaçırmazsanız inanılmaz uygun performansına göre harika bir palete sahip olabilirsiniz şuandaki fiyatı sanıyorum ki 69 TL olması gerek :) Watsons online sitesinden inceleyerek alabilirsiniz.
Revolution X Sebile Day 2 Day Far Paleti Swatch (1. Sıra) 
Revolution X Sebile Day 2 Day Far Paleti Swatch
Revolution X Sebile Day 2 Day Far Paleti Swatch (2. Sıra) 

Revolution X Sebile Day 2 Day Far Paleti Swatch (3. Sıra) 
Benim için hem kullanması hem de incelemesi heyecan verici bir palet oldu. Sebile'yi buradan tekrar tebrik ederek emeğine sağlık diyorum. Kesinlikle çok başarılı ! 

Umarım faydalı bir incelem yazısı olmuştur . Sevgiyle Kalın.

Palet incelemeleri için Revolution Kategorisini ziyaret etmeyi unutmayın :) 

 Bunlarda İlginizi Çekebilir;




Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com


















BENZER YAZILAR

0 Yorum