Rimmel London Wake Me Up Fondoten İncelemesi


Herkese yeniden merhaba ,
Bugün sizinle bir fondoten incelemesi yapalım istiyorum. Bu yüzden Rimmel London Wake Me Up Fondotenine birlikte daha yakından bakalım.




Öncelikle hem uygun fiyatlarından hemde yüksek performansa sahip olduklarını düşündüğüm için günlük olarak çok sık kullandığım fondötenlerden bir tanesi Rimmel London Wake Me Up ..
Oldukça ışıltılı bitişi ve içeriğinde yer alan C vitamini ile de hem cildi besliyor hem cilde verdiği nemli sağlıklı görüntüsü özellikle benim için yaz aylarında harika bir tercih oluyor.
Rimmel London fondötenlerinden en çok kuru cilt için önerilen bu fondöten bence kuru*karma ciltlerinde severek kullanacağı bir yapı.
İçerisinde minik minik ışıltılar bulunuyor ve aslında likit highlighter yada ışıltılı baz kullanmanıza gerek kalmadan fondötenin kendiliğinden yansıması yer alıyor.

Rimmel London Wake Me Up Fondoten

Merak edenler için içerik bilgisini de ekte ekliyorum. C vitaminli , SPF 20 koruma faktörlü bir fondöten oluşu benim için özellikle önemli :)

Rimmel London Wake Me Up Fondoten İçerik Bilgisi

Rimmel London Wake Me Up Fondoten Swatch Çekimi


Kalıcılık konusunda 5-6 saat sonrasında burun kenarlarından biraz kaybolabiliyor ama kapatıcılık konusuna söz söyleyemem çünkü oldukça performansı o anlamda çok yüksek. Üzerinden hiç pudra ile geçmiyorum ben ona rağmen de bi mimik çizgisine dolma sorunu yaşamıyorum.

Swatchlarının gün ışığında hatta güneş altında çekimleri bu şekilde. Yazın kullandığım için rengi bir tık şuan koyu görünüyor olabilir. Bendeki rengi 100 Ivory rengi...


Umarım faydalı bir yazı olmuştur . Daha fazla fondöten incelemesi için Fondoten bölümünü ziyaret edebilirsiniz. Sağlıkla Kalın..

Bunlarda İlginizi Çekebilir;




Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

0 Yorum