Rose Ultra Warm (Yüz ve Göz) Paleti İncelemesi


Herkese Merhaba ,
Sizlere beni ilk paletiyle şaşırtan Rose markasına ait ikinci bir palet incelemesi ile geldim. Çok şaşırtan diyorum çünkü markaya ait 2. palet inceleme yazısı bu ve farların performansı benlentilerimin üzerinde çıkıyor . Çok beğendiğim için hemen size yazmak istedim aynı zamanda günlük olarak da tek palet için çok kullanışlı :)


Rose Ultra Warm Palet İncelemesi
İçerisinde Higlighter ve Allık olmak üzere 5 farklı renk bulunuyor. Bu paletin en güzel özellikleri arasında 3 renk highlighter bir renk pembe alt tonlu bir renkte şeftali alt tonlu allık bulundurması. Tabiki bunları göz içinde kullanabilirsiniz . Rose Ultra Warm Palet içerisinde 5 yüz olmak üzere toplamda 41 renk bulunuyor. Bir palet için oldukça yüksek bir sayı :) Bazı renkleri birbirine benzer olsa da günlük olarak kullanılmayaca renkler olmadığı için bunu sorun etmiyorum.

Kalıcılık konusunda farlar sizi günlük 4-5 saat civarı götürüyor. içerisinde 21 Işıltılı Göz Farı , 3 Adet Highlighter , 2 adet Allık ve 15 adet de mat far bulunuyor. Işıltılı renklerin performansı oldukça yüksek ve far bazıyla denerseniz çok daha verimli sonuç alabilirsiniz. Ben bu ışıltılı renklerin kesinlikle ıslak kullanılmasından yanayım harika bir etki bırakıyor.
Rose Ultra Warm Yüz ve Göz Paleti


Renklere ait Swatchları ekliyorum. Bence fiyat performans açısından oldukça başarılı bir palet olmuş. Satın almak veya incelemek isterseniz buradan online olarak bakabilirsiniz. 

Rose Ultra Warm Yüz Renkleri Swatch
Rose Ultra Warm Mat Renklerine Ait Swatch
Rose Ultra Warm Işıltılı Renklere Ait Swatch
Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Sevgiyle Kalın..

Bunlarda İlginizi Çekebilir;




Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com



BENZER YAZILAR

1 Yorum