Ruby Rose Be Bold Far Paleti İncelemesi


Sizlere beni çok şaşırtan ama indirimle çok uyguna gelen şahane bir öneri getirdim. Ve bu önerinin içerisinde bir de sürpriz var kendi far bazına sahip bir palet inceleyeceğiz. Hazırsanız Ruby Rose Be Bold paletin içeriğine geçelim..

Ruby Rose ürünlerinde %75 indirim devam ediyorken sizlere bu Be Bold  far palettinden bahsetmek istiyorum.  Öncelikle indirimli alabilmek için Cosmohome sitesinden Ruby Rose Beauty Complex Palet 'i sepetinize ekledikten sonra 'Galaxy2020' indirim kodu ile sadece 17 TL 'ye düşüyor. Sepette  'galaxy2020' kodunu kullanmazsanız düşmeyecektir :) 

Paletin renkleri elimde hiç olmayan renkler desem abartmış olmam sanırım :) Öyle güzel ki tonlar özellikle yeşilin ve morun tonlarına bayıldım diyebilirim. Far Paletindeki tüm renkler ışıltılı renklerden oluşuyor ve en alttaki kremsi krem renk far ise göz kapağınızı nötrleyebileceğiniz bir FAR BAZI !


Beklentimin kat be kat üzerinde çıkan  Ruby Rose Be Bold Far Paleti o far bazııı neeeyyy??? demeden kendimi alamadım !Performansı 5 kat arttırdı kesinlikle diğer paletlerimde de kullanacağım. Aşağıdaki Swatchları gördüğünüzde ne demek istediğimi anlayacaksınız :)


Her palette bulamayacağınız tonların olmasından dolayı paleti çok beğendim . Ama başka başka zevklere hitap edebilmesi amacıyla marka sanırım 4 farklı renkte bu paletleri sunmuşlar. Yani sitesinden paletlerine bakmanızı öneririm. Far bazı için bile alınır benim için :)



Kalıcılık konusunda far bazı sayesinde 6-7 saat kurtardı diyebilirim . Yinede hareketli bir gece olacaksa özel gün makyajlarınızda nasıl olur o konuda deneyimlemedim. Benim için günlük akşam paleti ve oldukça canım çektiğinde elimin gidebileceği bir palet oldu :) 
 Aşağıda bazlı halini görebileceğiniz bir Swatch ekliyorum. Bu yanındaki yeşil direkt Swatch iken far bazı üzerine sürdüğümde ateş ediyordu :) 
 Özellikle şu mor -lila tonları için bile alınır palet diyerek sizi Swatchlarla baş başa bırakıyorum :)






Umarım faydalı bir yazı olmuştur :) Güzel günlerde kullanılsın şimdiden alacaklar için :) Sevgiyle Kalın..

Bunlarda İlginizi Çekebilir ;



BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Ay renkler gerçekten çoook tatlı! Acayip canım çekti yalan yok ahahaha :))) Far bazıyla gelmesi de çok mantıklı olmuş, takdir ettim. Ten rengi bazın yanındaki de siyah baz mı acaba, onu merak ettim sadece... fotolardan tam anlayamadım. Güle güle kullan Merve'cim, hepimizi batıracaksın bu gidişle :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy değil mi ?!! Hep kırmızı palet alan ben için cidden çok farklı ama çok da güzel yeşil rengi ve lilalar tam benlik :) Siyah baz değil canımcım 🙈 Aparat vardı orda far için ama keşke siyah baz olsaymıs😊😊 İndirim güzel olunca cok heyecanlanıyorum kuzum ☺️

      Sil