Ruby Rose Beauty Complex 'Concealer , Highlighter , Contour' Palet İnceleme


Herkese Merhaba ,
Ruby Rose ürünlerinde %75 indirim devam ediyorken sizlere bu Beauty Complex çok yönlü paletten bahsetmek istiyorum. Kullanım ve düşünce olarak çok pratik bulduğum paletin içeriğini birlikte inceleyelim.

 Öncelikle indirimli alabilmek için Cosmohome sitesinden Ruby Rose Beauty Complex Palet 'i sepetinize ekledikten sonra 'Galaxy2020' indirim kodu ile 30 TL yerine 14 TL 'ye düşüyor. Sepette  'galaxy2020' kodunu kullanmazsanız düşmeyecektir :)  Açık ve koyu olarak 3 farklı Aydınlatıcı / Kapatıcı / Pudra bulunuyor. Oldukça güzel ve seyahatler içinde kullanıcı bir ürün :)


Açık tenliyseniz bu paleti oldukça seveceğinizi düşünüyorum. Özellikle yaz mevsiminin de yaklaşmasıyla bence kremsi ürünlere geçmeye başlayabiliriz diye düşünüyorum. Paletin yapısı oldukça kremsi ve hatta kalıcı ..


İçerisinde açık ve koyu olarak tonları bulunması nedeniyle tatilvalizlerinize mutlka atın diyebileceğim bir palet :) Çünkü bronzlaştıktan sonra renkler bana uymadı sorunu ortadan kalkıyor olacak ve oldukça doğal makyajlar yapabileceğiniz kullanımı sakin bir palet :)


 Renkler gün ışığında Swatchlarda bu şekilde görünüyor. Özellikle aydınlatıcısına bayıldım ve dark bölümündeki kontur rengi de tam olarak benlik diyebilirim. Aydınlatıcı özellikle Strobing makyajlar için çok ideal :) 
 Bu fiyata fiyat-performans açısından sevdiğim bir palet oldu . Kremsi ve hepsi bir arada ürün arayışınız var ise bakabilirsiniz :)
Umarım sizin için yararlı bir yazı olmuştur . Sevgiyle Kalın :))

Bunlarda ilginizi Çekebilir ;


BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Ylanız cidden tam tatil paleti! Açık renkle başlayıp bronzlaşınca da kullanılabilir! Süper fikir! O kontür rengine yine bayıldım... ellerine sağlık şekercim! Çok öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle benim için tam Tatil paleti oldu ! :) Teşekkürler kuzum :)Çook öptümm !

      Sil