Ruby Rose Dark Highlighter İncelemesi


Herkese Merhaba ,
Bugün sizlere etkisini çok beğendiğim bir highlighter paleti önerisiyle geldim. Ruby Rose markasını son 3 gündür benden oldukça fazla duydunuz bunun nedeni %75 şahane bir indirimi takipçilerim için özel kod oluşturmuş olmaları :) Ürünlerde güzel olunca bende sizinle 'galaxy2020' kodunu paylaşmaktan mutluluk duyuyorum :)


Ruby Rose  Dark Highlighter paleti şuan 'galaxy2020' kodu ile Cosmohome online sitesinde yalnızca 19.90 TL. Fiyat -performans olarak oldukça beğendiğim palet içerisinde 4 farklı ton bulunuyor. Yaz ve kış için özellikle uygun ve farklı makyajlara uyum sağlayan farklı alttonları sayesinde bu fiyata bedava diyebilirim. !


Bronz tondaki highlighter belki yaz için daha uygun olsa da bugün kullandığım ve far olarak bronz makyajları seviyorsanız bayılacağınız bir yansıtıcılıkta … Tek başına bile kullanıma oldukça uygun olması nedeniyle paleti oldukça sevdiğimi söyleyebilirim.


Sağ taraftaki iki doğal renk ise zayır cayır parlak ama bir o kadar da simsiz olması nedeniyle tadında bırakabileceğiniz kat kat uygulama ile etkisini arttırabileceğiniz bir renk ! BAYILDIM !



Yakın çekim Swatchları da dahil olmak üzere farklı gün ışıklarındaki çekimleri sizin için aşağıda ekliyorum. Gün içerisinde uçup giden bir yapıda olmaması nedeniyle özel gün makyajlarınız için de şahane bir highlighter önerisi olacaktır sizin için :) Dar olmasına rağmen tonları açık tenliler için de oldukça uygun (Bronz hariç) 



Umarım sizin için faydalı bir yazı olmuştur ve severek kullanırsınız indirimin devamı konusunda henüz bilgim yok o yüzden stokta bulduğunuz an almanızı öneririm :) 

Bunlarda İlginizi Çekebilir ;



BENZER YAZILAR

4 Yorum

  1. Hem aydınlatıcı, hem far paleti olarak kullanmak için çok uygunmuş. Hatta koyu renkler blush topper da olur. Baya beğendim, güle güle kullan canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kuzum aşırı pigmentli ince seyrek fırçayla aydınlatıcı parmakla harika bir far olacak renkler :)

      Sil
  2. benim için çok koyu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında swatch parmakla yaptığım için çünkü oldukça açık oluyor ciltte bam bam olmuyor . Göz kapakları için bu etkiyi parmakla far ve koyu alabilirsinn :)

      Sil