Ruby Rose Likit Highlighter İncelemesi



Herkese Selam,
Ruby Rose ürünlerinde de 'galaxy2020' indirim kodu devam ediyorken sizlere önerim oln bir likit aydınlatıcı ile geldim. Ürünle bende yeni tanıştım ama oldukça beğendiğim için hemen sizinle paylaşmak istiyorum. Ruby Rose Ürünlerindeki diğer incelemelerimi merak ederseniz buradan okuyabilirsiniz:)


Öncelikle sünger bir aplikatör ve buzlu bir şişe içerisinde gelen likit aydınlatıcılardan bendeki numarası 02 olanı.. Ben yansımasına verdiği etkiye inceliğine tek kelime ile bayıldım. Oldukça kalıcı sürdüğünüz anda sabitlenen bir yapısı var. Aşağıda sizin için bazı swatchları ekliyorum. Kalın olan dağıtmadığım görüntü rengi şampanya tonlarında ve yan tarafındaki dağıttığımdaki görüntüsü..


İçerisinde asla sim yok ve şahane bir yansıması var. Özellikle güneşte hatta yazın favorim olacak pratik bir aydınlatıcı. Göz pınarınıza bile uygulayabiliyorsunuz yapısı hemen sabitlenen ve aslında kuruya dönen bir yapıda . Yine de bu sizi rahatsız etmiyor yansıtıcılığından birşey kaybetmiyor :)

Sizlerde bu ürünü %75 indirimde almak isterseniz Cosmohome online sitesinden 'GALAXY2020' İNDİRİM Kodunu kullanabilirsiniz. İndirimle 38 TL Yerine yalnızca 9 TL'ye düşüyor . Satın almak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz :)

Umarım sevdiğiniz bir yazı olmuştur . Sağlıkla kalın :)

Bunlarda İlginizi Çekebilir;



Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com



BENZER YAZILAR

0 Yorum