Ruby Rose Perfect Shading Yüz Paleti İncelemesi


Herkese Merhaba ,
Sizlere bugün bir süreliğine geçerli olacak şahane bir haberle geldim ! Ruby Rose Markası Galaxy ailesine özel %75 indirimde ! Bunun için sadece Cosmohome online sitesinden seçtiğiniz Ruby Rose ürünlerinin Sepet kısmındaki Hediye Kodu bölümüne 'Galaxy2020' yazmanız yeterli olacaktır :) 


Hazırsanız sizinle Ruby Rose markasının favorilerimden olan bu çok renkli yüz paleti ile başlayalım. Yüz paleti olduğuna bakmayın şahane bir göz paleti de aslında ! İçerisinde Bronzer, Allık , Kontur Ve Highlighter renklerinden 3'er tane farklı ton bulunuyor. Tek kişilik dev kadro !


Palet oldukça güzel pigmentli ve kat kat uygulama yapmaya oldukça müsait çamurlaşma yapmıyor ve renkler bronzer , allık , highlighter hepsi birbiriyle şahane karışıyor. Toz bir yapıya sahip , hafif bir tozutması da var ama bu renklerin performansını etkilemediği için benim için asla sorun değil :) 


Perfect Shading Palet normalde 130 TL iken 'galaxy2020' kodu ile yalnızca 30 civarına geliyor ve bu palet için bence fiyatı oldukça uygun :) Tasarım olarak tek eksi yanı aynası olmasına rağmen benim için bazen şeffaf ambalajlı paletler çok daha kullanışlı oluyor.Kalıcılık performansında ise sizi 6 saat civarında yüzünüzden uçmadan götürebiliyor. Benim için yüz paletlerinde oldukça önemli olan kontur renkleri ise kesinlikle beyaz tenlilerin aşık olacağı ve soğuk alt tonlu renklerden ;)



İçerisinde 3 farklı Allık tonundan , bir tanesi mercan diğer ikisi ise pembe alt tonlarda allıklar ...
Allık kısmının altında yer alan bronzerlarda ise 2 adet daha soğuk ve mat renk bulunurken bir tanesi daha turunculuk içeriyor.

Favorilerim ise sol kısımda yer alan highlighter ve kontur kısmı! Kontur kısmını kullandığınızda aşık olacağınızdan eminim . Çünkü rengi öylesine güzel ve soğuk ki tam bir gölge tonu ! Boyut kazandırmak için birebir ! 

Aydınlatıcı renkleri ise oldukça doğal simsiz ve yüksek yansımalı diyebilirim. Ayrıca harika far oluyor bunlardan benden söylemesi :)



Sizlere Swatchlarını Aşağıda Ekliyorum. Almak isterseniz buradan tıklayarak 'galaxy2020' kodu ile  %75 indirimi bence kaçırmayın . Çünkü oldukça kullanışlı bir palet benim için umarım sizde seversiniz :)




Umarım sizin için faydalı bir yazı olmuştur . Sevgiyle Kalın :) 

BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Paleti inanılmaz beğendim; özellikle kontür renkleri çok nokta atışı. Dağıtıldığında da kaybolmuyorsa fiyat/performans olarak şahaneymiş! Çok teşekkürler indirim ve swatchlar için, çok öperim!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kontur renkleri paleti zamanında alma nedenimdi cok severek kullandım canım özellikle karışması dağıtması cok güzel ! Ben teşekkür ederimm :)

      Sil