Ruby Rose Satin-Matte-Metallic Ruj İncelemesi


Herkese Selam Sizlere bugün yeni denediğim Ruby Rose markasına ait rujlardan bahsetmek istiyorum. Seveceğinizi düşünüyorum çünkü beni de şaşırttılar :) Hazırsanız renklerini birlikte inceleyelim..


Öncelikle elimde Satin, Matte ve Metallic olmak üzere 3 farklı yapı var. Bunlardan Satın olan cok hafif daha parlak gibiyken bence Matte stick ile sürüm ve yapı olarak çok benziyorlar. Yapıları dudakları kurutmuyor ve kalıcılık konusunda bişey yer içerseniz ara ara tazeleme gerekebilir onun dışında özellikle satin ve matte yapıların sürümlerine ve kalıcılıklarına bayıldım. 
Yapı olarak yüksek pigmentasyona sahipler yani dalgalanma problemleri olmuyorlar sürdüğünüz her bölümde eşit dağılım gösteriyorlar.


Tüm Ruby Rose ürünlerinde olduğu gibi rujlarında da Cosmohome sitesinde %75 indirim devam ediyor. Bu rujlar ise oldukça bedava bir fiyata 6 TL'ye almış olacaksınız. Yapılarını çok sevdiğim ve tam boy oldukları için içtenlikle önerebilirim. Zira bu fiyata maalesef mini ruj boylarını bile alınamıyor.

Rujlardan renk seçeneği olarak oldukça fazla renk var ki elimdekiler tam yazlık ve cıvıl cıvıl tonlar :) Sadece 6-9 TL arasında değişiyor fiyatları ve yapı pigment olarak çok başarılılar açıkçası beklentimin üzerinde performans çıkaran ürünlerden bir tanesi bu ruj serileri :) Direkt Link Olarak ;
Tüm Rujları ekliyorum..



Elimdeki renkleri merak edenler için Swatchlarını aşağıda isimleriyle birlikte ekliyorum umarım seversiniz :)


Bu yazımızında sonuna geldik ve sizlere göstermek istediğim sanırım bir kaç Ruby Rose ürünü daha var ama siz yine de sitelerine göz atın çünkü özellikle paletler çok çok uyguna inecekler aynı zamanda küçük ürünler de bedavadan biraz pahalı :) Sevgiyle Kalın...

Bunlarda İlginizi Çekebilir ;





BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Şu satin olanın rengi ne öyle allahhııım, aşırı güzel! Bayıldım! Tam yaz rengi! Güle güle kullan şekercim hepsini, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pigmentasyon cıglıkları atıyor kuzum :) Çok teşekkürlerrr öpüldünn !

      Sil