Ruby Rose Soft Touch Concealer Palet (Medium)

Ruby Rose Soft Touch Concealer Palet (Medium)

Herkese Merhaba ,
Ruby Rose ürünlerinde %75 indirim devam ediyorken sizin için bu kapatıcı paletini incelemeye geldim. Bir süredir kullandığım Ruby Rose Soft Touch Concealer Palet Swatchlarına ve paletin renklerine daha yakından bakalım.

Ruby Rose Soft Touch Concealer Palet (Medium)
Ruby Rose Soft Touch Concealer Palet (Medium)
 Öncelikle yukarıda bahsettiğim gibi Cosmohome sitelerinden yapacağınız alışverişlerde Tüm Ruby Rose ürünlerinde %75 İndirim devam ediyor. Bunun için tek yapmanız gereken sepetteki siparişlerim bölümünde İNDİRİM KUPONU yazan yere 'galaxy2020' kodunu yazmanız. Sepetinizde ürünler otomatik olarak düşecektir.

 Ruby Rose , Ruby Rose Soft Touch Concealer Palet (Medium) ise indirimle birlikte 16 TL ye düşecek bir kapatıcı paleti. Kapatıcı paleti olarak geçse de medium rengini açık tenliyseniz yüzünüzün bir çok bölümünde kullanabilirsiniz. Ben sarı renk hariç hepsini kullanıyorum sarı rengini de morluklarınız varsa corrector olarak değerlendirip üzerine kapatıcınızı uygulayabilirsiniz.

Palet içerisinde toplam 6 renk var ve Sarı-Kahve-Açık Kahve-Somon -Koyu Kahve - Açık Somon renkleri mevcut. Bunları nasıl kullanıyorum ? Kahve renkler kontur ve bronzer olmak için oldukça güzel ve kremsi yapılar. Yazın ben toz ürün kullanmaktansa bu tür krem ürünlere geçiş yapıyorum. Bu yüzden bu palet de benim için oldukça kullanışlı bir palet oldu.

Renkler Medium olarak geçsede bence ten rengi olarak açık-sarışın tenler için muazzam bir palet. Dağılması pigmenti vermesi oldukça başarılı. Sizin için aşağıda Swatchlarını ekliyor olacağım.
Ürünü almak isterseniz buradan direkt siteye gidebilirsiniz.

Dediğim gibi sarı rengi morluklarınızı nötrlemede kullanabilirsiniz. Diğer renkler zaten çok kullanışlı ve başarılı renkler benim için :) 

Ruby Rose Soft Touch Concealer Palet (Medium)


Sevgiyle Kalın 

Ruby Rose markasına ait tüm incelemelerimi Ruby Rose Kategorisinde bulabilirsiniz. 

Bunlarda İlginizi Çekebilir ;

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com




BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Keşke yeniden Ruby Rose, The Pink Ellys markasında Galaxy ailesine özel bi indirim olsa❤��

    YanıtlaSil
  2. Keşke yeniden Ruby Rose, The Pink Ellys markasında Galaxy ailesine özel bi indirim kodu olsa❤

    YanıtlaSil