Ruby Rose Ürünlerinde İndirim Önerileri


Herkese Merhaba size bir önceki yazımda tüm Ruby Rose ürünlerinde geçerli %75 indirimden bahsetmiştim. Ruby Rose Perfect Shading Yüz Paleti İncelemesi ni hala okumadıysanız o palete de bir göz atmak isteyebilirsiniz. Şimdi ise bu yazımda ürünlerin linkine ulaşamayanlar için tek tek linklerini ekliyor olacağım sonraki yazılarımda ise inceleme, swatchlarını bulabilirsiniz :)


Bazı ürünlerde stoklar bitti bile bu yüzden 'Galaxy2020' kodunu kullanmak için acele edin :) Kaçırmanızı istemem çünkü ürünler gerçekten hem çok ekonomik olacak hem de çok başarılılar :)



İlk olarak 
bahsedeyim . İndirim ile 30 TL yerine 14 TL 'ye düşüyor. Sepette  'galaxy2020' kodunu kullanmazsanız düşmeyecektir :) Bu palet içerisinde ( ÜSTTEKİ ) Açık ve koyu olarak 3 farklı Aydınlatıcı / Kapatıcı / Pudra bulunuyor.' İnceleme yazısını ve Swatchlarını buradan okuyabilirsiniz :)' Oldukça güzel ve seyahatler içinde kullanıcı bir ürün :)
Diğer ürün ise tamamen krem kapatıcılardan oluşan  ve bence yaz için harika kremsi bir kontur paleti olarak da kullanabileceğiniz 
Oldukça güzel tonlar ve krem kontur yapmak için de başarılı bir palet bu da indirimde ; 65 TL'den 17 TL 'ye düşüyor :)


Rujlardan renk seçeneği olarak oldukça fazla renk var ki elimdekiler tam yazlık ve cıvıl cıvıl tonlar :) Sadece 6-9 TL arasında değişiyor fiyatları ve yapı pigment olarak çok başarılılar açıkçası beklentimin üzerinde performans çıkaran ürünlerden bir tanesi bu ruj serileri :) İnceleme Yazısı için diğer yazıma ışınlanabilirsiniz :) Rujların tamamına ait linkte  ;
Tüm Rujları ekliyorum..



Çantaya atmalık olarak sevdiğim hem Far , Hem Allık Hem Aydınlatıcı olarak kullanabileceğiniz bu minnoş ürün de yine eskiden beri kullandıklarım arasında :) 


İndirimde 55 TL'den 13 TL'ye düşüyor. Stoklar bu üründe de çok hızlı tükeniyor :) 


Ve beklentimin kat be kat üzerinde çıkan Ruby Rose Be Bold Far Paleti o far bazııı neeeyyy??? demeden kendimi alamadım ! İndirimle 17 TL'ye iniyor !!! Performansı 5 kat arttırdı kesinlikle diğer paletlerimde de kullanacağım. İnceleme yazısını ve pigmentasyonlarını incelemek için diğer yazıma buradan ulaşabilirsiniz :) Ayrıca far bazını almak isterseniz onunda linkini ekliyorum çünkü 7 TL'ye düşüyor :) 




Bu Ruby Rose Likit Highlighteri da paylaştığım anda tükettiğiniz için size direk highlighter linklerini ekliyorum. Renklerini bulursanız sakın kaçırmayın simsiz ve inanılmaz kalıcı !! Bayıldım etkisine sayenizde ben stok yapamadım :) Sadece 9 TL'ye düşüyordu :)) 

Zaten etkisini bildiğim favorilerimden olan son palet ise bu Dark Highlighter paleti ! Yapısı toz ve bayılacağınızdan emin olduğum bir ürün ! Yazın ışıl ışıl olacağız benden söylemesi :) İnceleme yazısını ve swatchlarını buradan okuyabilirsiniz. İndirimle bu palet de yalnızca 19 TL ! Bu fiyata bir maskara dahi almadığımızı düşünürsek etkisi performansı oldukça yüksek bir palet :) 


İnstagramdan çokça soru gelen tüm ürünlerin linklerini ekledim sizin için :) İndirim stoklarla sınırlı bu yüzden tüm Ruby Rose ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz. Kaçırmayın derim . Kod : 'Galaxy2020' !Umarım sizin için güzel ve faydalı bir indirim olmuştur. Alan herkes güzel günlerde kullansınlar :) Sevgiyle Kalın ..


BENZER YAZILAR

0 Yorum