Sebile & Revolution İşbirliği Koleksiyon

Sebile & Revolution İşbirliği Koleksiyon

Herkese Merhaba ,
Bugü sizinle Sevgili  Sebile & Revolution İşbirliğinde ortaya çıkan harika ürünlerden bahsedelim istiyorum. Malum Covid -19 etkisini hızla sürdürürken gündemden biraz olsun uzaklaşmak ve sizinle geç kalan tüm ürünleri evde kahveli, çaylı incelemek istiyorum. Hazırsanız paletlere daha yakından bakalım. 

Sebile & Revolution İşbirliği Koleksiyon
Sebile & Revolution İşbirliği Koleksiyon 
Öncelikle paletlere bir ön izlenim yazısı olacak bu yazı . Daha sonra yazıyı uzun tutmamak maçıyla Swatchları ve daha detaylı yapılarına ait incelemeleri bir sonraki yazılarımda bulabileceğinizi söylemek istiyorum. 

Revolution biliyorsunuz ki bir çok Influencer ile işbirliklere imza atan bir marka. Öylesine gurur verici ki ülkemizden de Sevgili Sebile'nin müthiş çalışmaları sonrasında Gündüz ve Gece olarak 2 ayrı paleti satışa çıktı. Dünyanın her yerinde satışına başlanan bu koleksiyon ürünlerini kaçırmamanızı öneririm. 

Sebile & Revolution İşbirliği Koleksiyon
Sebile & Revolution İşbirliği Koleksiyon

Sebile Koleksiyonunda 2 adet ayrı far paleti bulunuyor. Ve gerçekten 2 paletim olsun başka olmasın ama her makyajı çıkarabileyim istiyorsanız bu iki palet size yıllarca yetecektir. 
Day 2 Day ve Night 2 Night olarak 2 ayrı palet yer alıyor koleksiyonda.. 

İsimlerinden anlaşılacağı gibi bir tanesi günlük daha mat - satin bitişlerin yer aldığı palet ;
diğeri ise sizi gece bir davette en iddaalı makyajlarınızı yapmanızı sağlayacak çok yönlü bir gece paleti..

 Paletlerin tasarımları da iç renkleri kadar iddaalı ve güzel. Açıkçası çıktığı anda indirim dahi beklemeden almıştım ama şuan indirimde ve sık sık bu ara mağazalar indirim yapıyor. Normal fiyatı 99 TL iken 50-60 Civarına zaman zaman düşen bu paleti kesinlikle koleksiyonunuza katmanızı öneririm.
Sebile & Revolution İşbirliği Koleksiyon 
Sebile Night 2 Night Gece Paleti 

İçerisinde ışıltılı farlardan , pigmentlere hatta pigment glosslara kadar farklı yapılar bulunduran koleksiyonda benim ilk aldığım palet !
Renklerin incelemesi ve Swatchlarını diğer yazımda bulabilirsiniz.

 Toplam 18 renk ve farklı yapıları bulundurmasından dolayı elimde bulunan en eşsiz palet diyebilirim!



Çoğunluk mat renklerden oluşan ama günlük olarak yaz -kış kullanabileceğiniz yapıların kremsiliği ve asla tozutmaması sayesinde yine koleksiyonumdaki önemli parçalardan..Önemli olma nedeni çok değerli bir arkadaşımdan da hediye olması .. Kısaca kardeş paletimiz diyebilirim :)



 Sizinle kısaca ön izlenim olarak paletleri daha yakından görmenizi istedim. Yazıyı çok uzun tutmamak ve paletlerin hakkını daha uzun ve detaylı bir inceleme yazısında vermeyi istediğim için diğer yazılarımda Swatchlarına ve detaylarına ulaşabilirsiniz :)
Sevgiyle Kalın..


Palet incelemeleri için Revolution Kategorisini ziyaret etmeyi unutmayın :) 

 Bunlarda İlginizi Çekebilir;




Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

0 Yorum