The Pink Ellys 18'Lİ Far Paleti İncelemesi

Herkese Merhaba ,
Benden en çok istediğiniz şey The Pink Ellys Ürünlerinde indirimdi ! Ve bende sizin için %75 indirim haberini bu paletle vermeye karar verdim. Aşırı sevdiğim günlük, yaz, kış kullandığım palet incelemesi için yazının devamında buluşalım.

The pink Ellys ürünleri hem tasarım ambalajları olarak hem de yapı olarak yıllardır kullandığım ürünlerden ve koleksiyonumun büyük bir bölümünü oluşturuyor :) Mağazası varken her indirim zamanı Cosmohome koşma maratonum sonrasında online olarak değişti :) 

Bu palet Ekim ayından bu güne kadar ki gözbebeğim! İçerisindeki renkler tam olarak Merve! Kırmızı turuncu ve öylesine güzel natürel kahve tonlar.. Bayılarak kullanıyorum. Yapıları ne kremsi ne tamamen toz öylesine krem gibi ki birbirleriyle çok güzel karışıyorlar ve asla gün içerisinde renklerinde uçma yaşanmıyor.


18 renk içerisinden katlanma bölgesi içingeçiş rengi , sabitlemek için ten rengi hatta gündüz makyajını geceye taşımak için koyu renkler ! Her biri şahane ..7 renk tamamen mat sayılabilirken aslında turuncu , kırmızı gibi renkler de çok hafif bir saten bitişli! Yaz gelmeden bu palete bakmalısınız. Kırmızıdan - Maviye , Beyazdan Kahveye harika bir hikaye ile oluşturulmuş benim için renkler :)





Bu yüzden hemen size Swatchlarını ekliyorum umarım sizde seversiniz mavi rengin güzelliği diyerek sizi Swatchlar ile başbaşa bırakıyorum.




Umarım faydalı bir yazı olmuştur sizin için :) Sevgiyle Kalın :)

Bunlarda İlginizi Çekebilir;




Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com



BENZER YAZILAR

4 Yorum

  1. mavi makyajda kullandığım bir renk değil ama arada güzel duruyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yazın denemeyi düşünüyorum bende tek renk olarak :))

      Sil
  2. Ooooov swatchlar yıkılsın!! Cosmohome'dan vaktiyle bir kez online alışveriş yapıp Pink Elly's palet almıştım. Farlardan biri kırık geldi. Pink Elly's ilgilendiği halde Cosmohome'un umrunda olmadı, DM'lerime dönmediler. Umarım bu konuda kendilerini düzeltmişlerdir, çünkü şahane bir indirim fırsatı sunmuşsun makyajseverler için :) Paleti de güle güle kullan canım, çok öperim!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benimm ! Haklısın 1.5 yıl öncesi ciddi bir sorun vardı mağaza olarak neyseki bu sorunu çözdüler aşırı ilgililer şuan indirim kodumdan dolayı alanlardan asla sorun yaşamadık neyseki sağolsunlar hep yardımcı oldular umarım hiç değişmez hep güzel kalır böyle :)) Çokca Öpüldünn :)

      Sil