The Pink Ellys Krem Kontur Paleti İncelemesi


Herkese Merhaba ,
Bugün sizlerle elimdeki tek krem kontur kiti olan ve aylardır her ihtiyacım olduğunda bana cevap veren bir ürün incelemesiyle geldim. The Pink Ellys Markasına Ait Krem Kontur Kitini birlikte inceleyelim.

Cosmohome Mağazaları yaşadığım yerde varken aldığım ve denedikten sonra da kuruma vs yapmadığı için sık sık kullandığım bir ürün kendisi. 8 renk içerisinde yüz makyajınızda kullanmak için ihtiyacınız olan tüm renkler mevcut. Aydınlatıcı , Bronzer , Kontur ve Allık renkleri sayesinde çok yönlü bir krem yüz paleti aslında..

 İçerisinde kapatıcı olarak kullanabileceğiniz ten rengi bile var ki ben onu göz kağaım için renk eşitsizliklerini gidermede kullanıyorum. Onun dışında morluklarınızı gizleyebileceğiniz somon tonlarındaki renk kapatıcı - corrector daha var.. 

Paletin biraz kirli görüntüsü için sizden özür diliyorum elimdeki tek krem kontur kitim olunca ve sevince hunharca kullanmış olabilirim :) Silseniz de o dağınıklık asla gitmiyor :) 

Benim en sevdiğim renklerden bir tanesi de kontur rengi o koyu kahveyi hiç kullanmasam da diğer bronzer-kontur rengine bayılıyorum.

Veee en sevdiğim iki renk aydınlatıcı ! Islak - strobing makyajlar yapmak için birebir ! Yağ gibi ve yansıması asla hiç bir krem -likite benzemiyor. Çok seviyorum yapısı en yumuşak olan da bu iki renk aydınlatıcı diğerleri daha koyu kıvamlı..

 Swatchlarına ait görüntüyü aşağıda sizin için ekliyorum. İndirim zamanı ve şuan %75 İndirimle 20 civarına gelen paleti kaçırmayın derim çünkü ben bile 1 yıl önce mağazadan 28 TL'ye almıştım :)) 

 Alabileceğiniz ürün linkini buraya bırakıyorum. 







Umarım faydalı bir yazı olmuştur. The Pink Ellys markasına ait tüm incelemelerime buradan ulaşabilirsiniz:) 
Sağlıkla Kalın..

Bunlarda İlginizi Çekebilir;
Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com


BENZER YAZILAR

0 Yorum