The Pink Ellys Maskara İncelemesi



Herkese Merhaba ,
Sizinle bugün The Pink Ellys Markasına ait maskaraları inceleyelim istiyorum. Elimde markaya ait 2 adet maskara var aynı yazı içerisinde karşılaştırmalı olarak birlikte bakalım.
Öncelikle iki maskaranın da tasarımı oldukça şık görüntüde , Effect Volume Lash maskara ve Effect Curve Lash Maskara iki maskaranın da etki ve özellikleri birbirlerine kıyasla vaadlerini karşılar nitelikte.. 

Sarı olan hacim verme özelliğinde gümüş renkli olan ise kıvırma özelliğinde .


İlk olarak Effect Curve Lash Maskaranın tasarımına bakalım. Silikon uçlu ve eğimli bir yapıya sahip. Bir tarafıyla kirpiklerinizi tararken diğer tarafı ise kıvırma özelliği ile cift taraflı etki sunuyor. Silikon yapıda olmasından dolayı kirpiklerimle çok daha iyi anlaştığını söyleyebilirim. Özellikle düz kirpiklerin çok seveceği bir maskara tasarımına sahip.

The Pink Ellys Effect Curve Lash Maskara

Yapısı ve tasarıma ait yakın görüntüsünü aşağıda ekliyorum. Kirpikleri 2 kat uygulamada yapıştırmadan uzatıyor. 3. katta bir miktar yapışabilir hacim etkisi var çünkü dikkatli uygulamak gerekiyor.  Denemek isteyenler şans verebilirler. Buradan bakabilirsiniz:)

Diğer maskara ise Hacim Özelliği ile Effect Volume Lash Maskara .. İncecik silikon kılları sayesinde cansız kirpikleri doldurup uzatarak etkili bir görüntü sağlıyor. Benim kirpiklerim de hacim eksiğim olduğu için bu maskarayı daha çok seviyorum. Yapı olarak bir çok yüksek fiyatlı markalarında muadili olduğunu söyleyebilirim. Gün içerisinde akma yapmadan oldukça memnun edici bir etkiye sahip.

The Pink Ellys Effect Volume Maskara 
Aşağıda eklediğim makro kıl yapısında incecik kılların varlığını görebilirsniz. Bu tasarım en ince kirpikleri bile kavrayarak onları uzatıp hacim vermesinden kaynaklı.  

İki maskarayı karşılaştırdığımda ise etkilerinden en çok Volume olanı seviyorum. Çünkü kısa ve cansız kirpiklerimle aşırı iyi anlaşıyorlar ve bu yapıdaki fırçanın silikon kıllardan oluşması etkisini 2 kat arttırıyor. Şans vermek isterseniz denemenizi tavsiye ederim.


Sağlıkla Kalın..

Bunlarda dikkatinizi çekebilir;





Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

0 Yorum