The Pink Ellys Smooth Skin Fondoten İncelemesi (Karma ve Kuru Cilt)


Herkese Selam ,
Biliyorsunuz ki instagramda duyurduğum The Pink Ellys ürünlerinde indirim devam ediyor. Bende memnun kaldığım fondötenlerinden The Pink Ellys Smooth Skin Fondoteni sizinle inceleyelim istedim. Benim gibi karma ciltlerin çok seveceği yağlı ciltlerin ise 'OİL' versiyonunu seveceklerini düşündüğüm için sizinle fikirlerimi paylaşmak istiyorum.


Öncelikle dediğim gibi karma bir cilde sahibim. Bu yüzden bendeki Dry yani kuru ciltler için olanı 02 Numarası.. Ten rengimiz benzer ise bu rengine bakabilirsiniz. Fondoten gün içerisinde bazsız kullandığımda bile cildimde kuruma ve yer yer dökülme yapmadığı için açıkçası günlük olarak tercih ettiğim bir ürün oldu. Yaklaşık 2-3 aydır zaman zaman dönüp dolaşıp kullanıyorum kalıcılık konusunda 5-6 saat sizi rahat götürebiliyor.
Bu şekilde bir tüp içerisinde ve baya uzun bir süre gidiyor benimkinin hala yarısı bitti ve yedekledim elbette :) Aslında hafif satin hafif ıslak bitişli söyleyebileceğim bir fondöten özellikle çok ıslak bitişli olmadığı için yazında hafif bir şekilde kullanılabilir. 

Cildiniz gibi durması sağlıklı göstermesi çok iyi bir özelliği. Kapatıcılık problemim olmadığı için bana fazlasıyla yeterli geldi az dan ortaya doğru bir skala içerisinde göstermek mümkün. 

Sizin aşağıda Swatchlarını ekliyorum. Fırça veya sünger ile çok rahat uygulama yapabilirsiniz ben bazen elimle de sürüyorum :)

 Almak veya incelemek isterseniz linkini bırakıyorum.

Umarım faydalı bir yazı olmuştur sizin için :) Sevgiyle Kalın.

Bunlarda İlginizi Çekebilir;



Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com







BENZER YAZILAR

0 Yorum