The Pink Ellys Tekli Allık- Highlighter İncelemesi



Herkese Merhaba ,
Sizlere geçtiğimiz günlerde The Pink Ellys de %75 indirimden bahsetmiştim. Dilerseniz şimdi tekli ürünlerinden olan aydınlatıcı ve allıklarına bakalım. Fiyat -performans açısından değerlendirdiğimdeki yorumlarımı yazımın devamında bulabilirsiniz.

Öncelikle yine ambalajlarının güzelliğinden bahsedelim istiyorum. Aslında ambalajındaki POP ART Kızlar hangi ürünün hangi ten rengine daha çok gideceğini yansıtıyorlar benim için , bunun gerçeklik payı var mı bilmiyorum ama sevdiğim renklere bakılırsa bence öyle :)



 Elimde markaya ait bir aydınlatıcı ve 2 allık rengi bulunuyor. Bu iki allık renginden bir tanesini allık yerine değil biraz daha bronzer gibi kullandığımı söyleyebilirim.Yapılarının tamamen toz olması ve panlarının oldukça büyük olması nedeniyle benim sevdiğim yapı ve ambalaja sahipler. Rengarenk allık çeşitlerinden kendi zevkinize göre 'galaxy75' indirim kodunu kullanarak sipariş verebilirsiniz. (Yazımı ne zaman okuduğunuzu bilmiyorum indirim stoklarla sınırlı acele edin :)



İlk allık rengim olan Heroic markaya ait de ilk allığım aslında :) Kırmızı-turuncu bir alt tona sahip olan bu allık oldukça pigmentli bir yapıda. Tozlanmasını sorun olarak kabul etmiyorum ama yine de bir miktar tozutması olduğunu söyleyebilirim. Hafif ışıltılı gibi yüzünüze kan,can veren bir ürün . İndirimle birlikte almak isterseniz 11 TL gibi bir fiyata düşecek.

 Pigmentli yapısı kat kat uygulama ile artacağı gibi ben size asıl hafif verdiği canlı ışıltılı görüntüyü gösterebilmek için günışığında hazırladım Swatchlarını ..
 Diğer ürün ise 1 yıldır kullandığım bu aydınlatıcı. Çok açık tenliyseniz veya sarışınsanız hafif uygulama yaparak sevebilirsiniz. Benim tamamen kış aydınlatıcım diyebilirim rengi çok açık mağazası varken Konya'da o şekilde almıştım. 02 Numarası aklımda sanki onun rengi daha iyi oturabilir yüzüme yine 11 TL :) 
 Swatchları aşağıdaki gibi ve tozutması allıklarına göre çok çok az. Göz pınarınız ve kaş altınız için inanılmaz güzel durduğunu söyleyebilirim. Hafif seyrek bir fırça ile tam vurgu noktalarınıza bir pıt dokundurmanız da yeterli olacaktır.


Son tekli ürünüm ise Pretty allıkları.. Esmer yada koyu tenliyseniz allık olarak şahane durabilir. Biraz daha kahvelik içerdiği için ben genelde far veya bronzer olarak kullanmayı seviyorum. Işıltılı bir bronzer sayılabilecek renk tonu bronz bir etki bırakıyor yüzde bu yüzden seviyorum.
 İçlerinde parmakla dahi en çok tozutan ürün bu oldu. Aslında yapı olarak benzeselerde sanırım bu onlardan biraz daha can sıkıcı derecede tozlu ama yine de kullanımınızı etkilemediği sürece sorun olarak tozutmayı saymıyorum.


Gün ışığındaki Swatchları da aşağıdaki gibi gölgede kontur etkisini elimdeki yansımadan görebilirsiniz :)

3 rengi de karşılaştırmanız açısından kolumdaki Swatchlarını tekrar ekliyorum.  %75 indirimi stoklar bitmeden kullanmak isterseniz Cosmohome sitesine buradan gidebilirsiniz. 



Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Sağlıkla Kalın :) 

Bunlarda dikkatinizi çekebilir;




Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com





BENZER YAZILAR

0 Yorum