Ucanbe Belonging Eyeshadow İnceleme


Herkese Merhaba, Size günlük olarak kullandığım Ucanbe markasına ait bu far paletini göstermek istiyorum. Yaklaşık 4-5 ay kadar önce yurtdışından ürün girişinde hiç bir sorun yaşamazken artık ürünlerin gümrükte el konulmasından dolayı oldukça üzgün olduğumu da belirterek hazırsanız yazıya geçiyorum :)



Ucanbe Markası dünyada yüksek ücretli far paletlerinin muadillerini çıkaran ve oldukça başarılı yapılarda ürünler üreten bir marka benim için :) Muadili derken bir tık değil baya benzeri olan paletler olduğunu söylemeden geçmek istemiyorum :))
Örneğin Ucanbe Belonging Palet size hangi paleti hatırlatıyor ?


Sesinizi duyar gibiyim :) 
Doğru tahmin ! 
Urban Decay en ünlü paletlerinden Born To Run palet..



Renk ve tasarım olarak oldukça Burn To Run palete benzeyen Belonging palet yapı olarak da oldukça benziyor. Hatta renklerin performansları Born To Run'ı aratmayacak kadar güzel diyebilirim. Kalıcılık olarak 7-8 çok başarılı .. Kremsi farların birbirleriyle karışmaları da oldukça güzel ve hızlı..


İçerisindeki 21 Renkten 8 tanesi Mat Yapıda ve diğer renkler sedefli ve yansımalı renkler olduğunu söyleyebilirim. Oldukça güzel hazırlanan renk hikayesi Born To Run palette olduğu gibi bir seyahatte ihtiyacınız olabilecek tüm renkleri bir arada bulundurmasıyla ünlü ! 



Renklerinden en çok kullandıklarımı sizin için aşağıda ekliyorum. En sevdiğim renk ise Swatchlarda  en başta bulunan Drift rengi ! Işığın geliş açısına göre renk değiştiren ve oldukça kullanışlı ve özel bir renk. Paletteki her rengin bir isminin olması da yine iki paletin de en tatlı özelliklerinden . Urban Decay ile fiyat olarak karşılaştırdığımızda oldukça kullanışlı ve tercih edilebilir olduğunu düşünüyorum . Yine de keşke tasarımı en azından birazcık değiştirseler daha güzel olabilir :) Böyle bir markanın ülkemize giremiyor oluşundan dolayı oldukça üzgünüm. Umarım bi an önce gümrük sorunu çözülür ve bu paletlere herkes ulaşabilir.

 

Umarım sizin için faydalı bir yazı olmuştur. Yorumlarınızı benimle paylaşmayı unutmayın :) Sevgiyle Kalın..



Bunlarda ilginizi çekebilir;





BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Ben de görür görmez Born to Run bu, dedim :)) Gerçekten çok benziyor Urban Decay'e. E far kalitesi de iyiyse, tabii ki muadiline bakmakta yarar var :) Çok teşekkürler bu karşılaştırma için, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence tarzı , ambalajı bile Çok benzer kuzum kesnlkle :)) Ben teşekkür ederim cici yorumların icin !

      Sil