Watsons Kadınlar Günü İndirim Alışverişi

Herkese Merhaba ,
Geçenlerde Watsons Kadınlar günü özel %40 civarında bir indirim yapmıştı. Zaman zaman girdiğimde bu paletlerin stokta olduğunu görünce online olarak 2 ayrı siparişte bu güzellikleri almış oldum. İncelemelerini evde bulunduğum 3 haftalık süreç içerisinde veya hemen sonrasında gelecek incelenmeyi bekleyen çok palet var sırada :) Ama içindeki renkleri çok merak ettiğiniz için buradan eklemek istedim.
3 palet de oldukça Revolution için uygun fiyata inmiş oldu ve tüm paletler ülkemize gelen yeni paletler. Hatta Fire ve Utopıa bu hafta geldi diyebilirim hemen kaptım indirimde :) Paletlerin tasarımları yine harika iken bir önceki indirimde aldığım Roxi yüz paletinin bu kez göz paletine şans vereyim istedim. Fiyatı 59 TL'ydi. Yakından görüntülerini sizin için aşağıda ekliyorum.


Ambalajlarına diyecek sözüm yok artık ambalaj konusunu Revolution'un aştığını söyleyebilirim. Aynalı ve gold ambalajın içerisindeki renkler aşağıdaki gibi..


Görüntü olarak Soph X Spice paleti andırsa bile oldukça farklı renklere sahip ve tam yazlık bir palet.. Umarım Covid-19' dan bir an önce kurtulur ve eski yaşantımdaki cıvıl cıvıl makyajlarla sokağa çıkma maratonuma geri dönebilirim. Önce sağlık hepimiz için ve tüm sevdiklerimize ...


Revolution Flawless Fire Palet

Bir diğer Flawless paletlerden yeni gelen ise ismi gibi ateş bir palet ! Fire ! Öylesine güzel ki renkleri itiraf ediyorum sarı ve yanındaki kırmızı renk için aldım. Geçen sene full mat neon kırmızı ile yazı geçirdiğimi biliyorsunuz bu sene de turuncu-kırmızı-sarılar bizimle :)


Revolution Flawless Utopia Palet 
 Diğer palet ise mor ambalajına aşık olarak aldığım Utopıa benim için ismi Ametist de olsa olurmuş:) Tamamen burcumdan dolayı ambalajı beni çektiği için far paleti koleksiyonumda olmasını istedim. Sol taraftaki lajivert ve camel uyumu da beni çekti diyebilirim İki Palet de indirimle 69 TL idi.


Benim indirim alışverişim bu şekilde oldu. Revolution paletleri çok sevdiğinizi biliyorum bu yüzden incelemelere devam edeceğiz. Umarım sevdiğiniz bir yazı olmuştur. Sağlıkla kalın..

Bunlarda dikkatinizi çekebilir;




Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com



BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. paletler çok güzel ama evde daha elimi bile süremediğim en az 20 palet var açıp kullandıklarımı sayamıyorum bile artık :-))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım benimde öyle ama yeni bişey çıktığı an denemek istiyorum tutamıyorum Revolution kendimi :)

      Sil