Wet n Wild Photofocus Transparan Pudra İncelemesi


Herkese Merhaba ,
Sizlere bugün son zamanların favorisi en ekonomik ve en büyük transparan pudrası ile tanıştırmak istedim. Wet n Wild Photo Focus Transparan Pudra..  Etkilerini merak ediyorsanız yazının devamında buluşalım :)


Bir indirim ve pudra arayışım sırasında denk geldiğim ve oldukça ince yapısından ve okuduğum yorumlardan dolay denemek istediğim bir üründü kendisi.. Açıkçası beklentimin oldukça üzerinde çıktı . Neden?

Çünkü fondöten ve cep telefonuna geçen transferi oldukça en aza indirgedi.Göz altı kapatıcımı uyguladıktan sonra ürün ile sabitledim ve pudralaşma görüntüsü olmadan incecik bir şekilde sabitledi. Gün içerisinde kapatıcım asla çizgilenme yapmadı.



Tek eksi yanı delikleri çok büyük ve ömürlük olan bu toz ürün bir ters çevrilmesiyle tüm ürünü kapağına boca ediyor ve etrafa yayılıyor:) Tek sevmediğim yanı bu olsa da etkisi beklentimin üzerinde performansa sahip olduğu için benimle !

Ayrıca Photo focus özelliği sayesinde de fotoğraflarda daha blurlu çıktığınızı söylemek istiyorum.Siz bu ürünü daha önce denediniz mi ?


Yorumlarınızı aşağıda bekliyorum umarım sizin de sevdiğiniz bir yazı olmuştur. Sevgiyle Kalın :)

Bunlarda İlginizi Çekebilir;


Beaulis Magic Eyeshadow İncelemesi


Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com


BENZER YAZILAR

3 Yorum

  1. Toz pudraları zor kullandığımdan buna da pek bakmamıştım ama senin anlattığına göre hem ekonomik, hem de yüksek performanslı bir ürün; kesinlikle aklımda olacak! Güle güle kullan fıstık prenses :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normalde pudra kullanamam ama bunu aldığımdan beri her gün benimle kuzum mutlaka denemeni isterim :)) Teşekkür ederimm💋💋💋

      Sil
  2. aradığım ama bulamadığım bir ürün bu..

    YanıtlaSil