Yaz Kış Kullandığım Tüm Kapatıcılar 'Sevdiklerim-Sevmediklerim'

Yaz Kış Kullandığım Tüm Kapatıcılar 'Sevdiklerim-Sevmediklerim'

Herkese Merhaba ,
Sonunda en çok sorduğunuz öneri kapatıcı dosyasını başlatıyorum :) Elimdeki tüm kapatıcıların renklerini swatchlıyoruz . Ve en çok sevdiklerimden , en sevmediklerime kadar hepsini bir yazıda sizin için toplamak istedim . Hazırsanız hızlıca başlıyorum :) 

Yaz Kış Kullandığım Tüm Kapatıcılar 'Sevdiklerim-Sevmediklerim'

Öncelikle renk farklılıklarına aldırmayın dediğim gibi bronzlaştığımda da kullandığım bazı kapatıcılar var içlerinde yine de bununla birlikte bazıları aşırı koyu ve oksitlendiği için maalesef favorilerimden değiller bir kez almışım koymuşum kenara :) 

Garnier BB Kapatıcı ; Oldukça oksitlenen ve rengi çok koyu yine de diğerlerinden başlık olarak farklı olduğu için denemek istediğim fakat elimin asla gitmediği bir kapatıcı kendisi ..

Cecile Vegan Serisi Kapatıcı; Yapısını duruşunu ve proteinli yapısından dolayı göz altlarımı asla kurutmayan nemli bitişinden dolayı da biraz sabitleme isteyen bir kapatıcı sevdiklerimden :)

Cecile Keçi Sütlü Concealer, Rengine bayıldığım göz altlarını gri yapacakmış gibi gelse de asla yapmayan ve oldukça nemli yapısı ile yine sabitleme isteyen ve göz altlarını kurutmayan bir yapı yine favorilerimden :)

NYX Can't Stop Concealer ; O kapatıcılık neee ?! Çok seviyorumaşırı aydınlık bitişli ve asla kurutmuyor ve yüksek kapatıcılık içeren bir ürün :)

Loreal More Than Concealer ; Kapatıcıların Ata'sı oldu benim için :) Çünkü gerçekten en kapatıcı ve sabitleme istemeden kendi kendine sabitlenen yapısı ayrıca aylardır bitmemesi en sevdiğim özelliklerinden ! Bayılıyorum! 

Maybelline Anti Age Eraser ; Daha önce sanırım 00 no falan kullandım çünkü indirimle aldığım light tonu çok koyu geldi ve yazın kullanmak için sırasını bekliyorum pudralı kendiliğinden sabitlenen yapısını seviyorum . 

The Pink Ellys sanırım en çok kullandığım ve bitirdiğim ürün kendisi ! En uygun fiyatlı bazen 7lere düşüyor ve elimin günlük olarak en çok gittiği kapatıcı 7-8 şişe rahat bitirdim :)

Beaulis Close It;Ve son zamanlarımda favorilerime giren kuru göz altlarım olduğu için yine nemlendiren ve sabitleme isteyen yapıdaki ürün..

Bonnıe Choıce ise Yurt dışı Pr gönderisi olarak gelmişti. Born Pretty markasına ait kozmetik alt markası.. Ve maalesef sanırım siyahiler için falan zira bu kadar sarı civcivler bile kullanamaz kapatıcı olarak :)

Kapatıcı Karşılaştırması

Kısaca size tüm kullandığım ve denediğim ürünleri bu şekilde incelemek istedim. Diğer incelemeler için BURADAN KAPATICI DOSYASINA ışınlanabilirsiniz. Sevgiyle Kalın :) 

Bunlarda ilginizi çekebilir;





BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Cecile Keçi Sütlü bence de çok iyi bir kapatıcı, en beğendiklerimden olabilir! Beaulis Close It'i de merak ediyorum, herkesin yorumları çok olumlu. Elimde çok kapatıcı olmasa alıp denerdim; belki yine indirim döneminde alırım, hiç belli olmaz :)))) Öperim çok çoook!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beaulisi önerirm kuzum ince ve nemli günlük olarak çok başarılı :)

      Sil