Avon Alışverişim-Nisan-

Nisan Ayı Avon Alışverişim

Herkese Selam ,
Bu ay  Avon Online sitesinden minik bir alışverişim oldu bunu sizinle paylaşmak istedim. Daha önceki yazımda bahsettiğim Ender Saraç'ın doğal ürünlerle hazırladığı Nature Pro serisine ait 2 ürün
K5 Kataloğunda aşırı indirimdeydi. Tabiki yedekli olarak aldım ve o yazı da da ne kadar memnun kaldığımdan bahsetmiştim. Alışveriş detaylarına birlikte bakalım.


Avon Senses Sıvı Sabun Yorumları

Evde azalan sıvı sabun nedeniyle böyle Senses serisinden beyaz çiçek ve elma kokulu bir sıvı sabun aldım. Oldukça uygundu 7 TL civarındaydı ve 250 ml . Gördüğümde küçük mü acaba dedim ama 250 ml olduğunu sonradan hatırladım gayet güzel kokusu vardı.

Avon Senses Sıvı Sabun Yorumları

Bu aralar makyaj fırçalarımı zaman zaman evde kullansam da hemen arkasına yıkayarak temiz kalmasını sağlıyorum. Temizliğini normalde beyaz katı sabunlarla yapıyordum ama evde de kullanırız belki diyerek 3 adet Care serisinden katı sabun aldım. Gliserinli ve E vitaminli olmasından dolayı ellerinizi kurutmadan nemlendirerek yıkadığını vadediyor.
Avon Care Katı Sabun İncelemesi

Avon Care Katı Sabun İncelemesi

Son olarak alışverişin ana kahramanları Nature pro serisine ait 500 ML büyük boy bu balsamlar. Ağrı kesici ve yakıcı özelliklerine bayıldım. Bu süre boyunca sürekli tüm işlerimi, çekimlerimi pc başında editlediğim ve normal zamanda da homeoffice çalışma hayatımdan dolayı ekstra bir boyun ağrısı yaşamaya başladım. Bu süre zarfında uyku düzenimi koruyamadığım için olabilir ki bu ürünler ilaç gibi geldiler. Katalogda ikisini 39.90 TL olduğunu görünce hemen 2 adet sipariş verdim

Avon Nature Pro Ağrı Kesici Balsam

Bizim küçük Avon ihtiyaç alışverişimiz bu şekilde oldu belki sizinde içerisinde merak ettiğiniz ürünler olabilir. Sağlıkla Kalın.


Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com


BENZER YAZILAR

0 Yorum