Avon Beauty Club Kutu İncelemesi


Avon-beauty-club-kutu-incelemesi

Avon  Beauty Club ailesinden geçtiğimiz aylarda hatta yılbaşında böyle harika şık bir kutu almıştım. Kutuları zaten atamıyorum özellikle Avon ailesinden olunca ama bunu bloğumda sizinle paylaşmadığımı görünce hemen inceleme yazısını yazmak istedim. Zaten kullandığım ürünler olduğu için de fazlasıyla deneyime sahibim :) 

avon-beauty-club-kutuları-nasıl-alınır

Avon Ailesinin bu şık ve özenli kutularına bayılıyorum ! Bu yılbaşında da kırmızı temalı bir paket göndermişlerdi. İçerisinde en sevdiğim el kremlerinden bu kez yoğurt ve bal özlü olan gelmişti. Metalik bir adet ruj ve çantaya atmalık şık bir ayna ! Annem ve benim gözbebeğimiz olan Avon Incandessence Parfüm!


avon-hediye-kampanyalar

Ürünler böylesine şık tasarımlı bir kutuda gelince gerçekten kendimi özel hissettiriyor ve çok seviyorum. El kremini bitirmek üzereyim ve tarağı henüz kullanma fırsatım olmadı ama böyle çantaya atmalık onlarca tarağım olduğu için sıra gelmedi sanırım :)
avon-aynalı-tarak-incelemesi

Bu şekilde içerisine katlanan bir tarak ve aynası da var oldukça kullanışlı benim için ve tasarımı da oldukça güzel.

avon-el-kremi-kullananlar

El kremlerini Avon'un zaten sürekli kullanıyorum.Çok güzel nemlendiriyorlar kokuları harika ve asla yağlı yağlı elimde his bırakmıyorlar. 

avon-ıncandessence-parfum-kullananlar


avon-metalik-likit-ruj
Metalik rujlarını ise ilk kez denedim ama bu iddaalı metalik rujları ben dudaklarım yerine gözkapağımda kullanıyorum :) Hem oldukça sabit ve mat duruyor hem de gün içerisinde bozulmuyorlar.



Kısaca sizinle bu şekilde bu özenl kutuyu da paylaşmak istedim. Aklınızda en azından fikir olabilir :) Sağlıkla Kalın..

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :).. 

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM
galaxyeskizisecimleri@gmail.com



BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. avon pr kutularını ben de atamıyorum ya ne olacak böyle :-))

    YanıtlaSil