Avon Nature Pro Serisi

Avon Nature Pro Serisi

Herkese Merhaba,
Geçtiğimiz gün Avon Beauty Club ailesinden doğal ve şifalı bir paket aldım. Nature Pro Serisi ! Öyle heyecan verici ki doğanın tüm güzelliklerinden ilham alınarak Dr. Ender Saraç işbirliğinden mucizeler doğmuş. ! Ürünlerden Balsamı hemen denedim tabiki ilk izlenim olarak da size hemen yazısını yazmaya karar verdim.

Avon Nature Pro Serisi Ender Saraç

Ender Saraç işbirliği ile hazırlanan bu mükemmel paket içerisinde bir adet sarımsaklı ve kekikli şampuan ve bir de At kestaneli ferahlatıcı balsam bulunuyor. Doğal bambu dan tarağı da eklemeden geçemem :) Öyle güzel ve şık bir paket ki içeriği de birleşince beni çok heyecanlandırdı !

Avon Nature Pro Serisi Kulllananlar

Saç bakım ve cilt bakım ! Doğal olduğunda öyle çok heyecanlanıyorum ki hemen kullanıp sonuçlarını görmek istiyorum. İllaki olumlu anlamda bir sonuç alıyprum bu tarz ürünlerden . Bu içeriklerde ise şifa gibi gelen ilk ürün At kestaneli ve kırmızı biberli balsam oldu.

Avon At Kestanesi ve Kırmızı Biberli Balsam 

Avon Nature Pro Serisi Ağrı Kesici Balsam İnceleme

 İnstagramdan takip edenler bilir sanırım çokça pc başında vakit geçirdiğim için bu aralar müthiş bir boyun ağrım vardı. Yaklaşık 1.5 haftadır ilaç tedavisi görüyordum ama ekstra merhemlerle de destekliyordum. 
Bu ürün gelir gelmez hemen boynumda denemek istedim. Hafif ferahlatan ve içeriğinde At kestanesi, Okaliptüs, Nane , Kırmızı Biber ,Çörek otu ve kantaron yağı bulunuyor. Doğal içeriklerin her birini tek tek araştırdığınızda illa ki faydalarını bulabilirsiniz ancak ben yine de bahsedeyim. Her biri tüm ağrı ve tutulmalara iyi gelen içeriklerden ! Özellikle sırt -bel-diz-boyun ağrısı çekiyorsanız kesinlikle etkisi var ilk kullanımda annemin diz ağrısı benim boyun ağrımı hafifletti. 19.90 TL deneme fiyatıyla bakmak isterseniz link ekledim.

Avon Dökülme Karşıtı Sarımsak ve Kekikli Şampuan

Avon Sarımsaklı Şampuan Kullananlar

Dökülme ve kepek problemleri yaşıyorsanız mutlaka maske tariflerinde size sarımsak önermişlerdir diye düşünüyorum. Ama açıkçası ben tek malzeme olarak maske yapabilen bir insan değilim dayanamıyorum kokulara . Bu tür içeriklerinde şifalı ürünler olan bakım malzemelerini daha çok seviyorum. Bu şampuanı henüz denemedim ama banyoda yerini aldı. Artık denemeye başlıyoruz . Tüm saç tipleri de kullanabildiği için aile boyu kullanırız artık çünkü kocaman 500 ml bir ürün. Oldukça ekonomik ve uygun fiyatlı şampuan için de link ekledim.19.90 TL için harika bir boy ve içerik..

Avon Tarak Kullananlar

Son olarak içerisinden de yine bambu bir tarak çıkıyor. Annemin çantasında yerini aldı bile. Ürünleri ayrı ayrı bir inceleme yazısında son yorumlarımı sizinle paylaşacağım. Şimdilik Sağlıkla Kalın..


Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com




BENZER YAZILAR

2 Yorum