Bee Beauty Göz Kremi İnceleme

Bee Beauty Göz Kremi Kullananlar
Bee Beauty Göz Kremi
Herkese Merhaba ,
Bugün Bee Beauty Göz Kremini inceleyelim istedim. Hem uygun fiyatlı , hem de bir süredir kullanarak bitirdiğim bir ürün . Sıkılaştırma etkili gibi görünse de bu krem vaadlerini karşılıyor mu ? Yazının Devamında Buluşalım.

Uygun Fiyatlı Göz Kremi -Bee Beauty

Öncelikle indirim zamanı 10 TL gibi aşırı uygun fiyata iniyor. Ve vaadlerini görünce de denemek istedim. Sıkılaştırıcı etkisini 1 aylık kullanımda asla gözlemlemedim ama günlük olarak gece hafif bir nemlendirici arıyorsanız çok başarılı diyebilirim.
Q10 cildi sıkılaştıran ve gençleştiren bir özelliktir aslında ama dediğim gibi bu şekilde bir etkisi olduğunu söyleyemem.

Uygun Fiyatlı Göz Çevresi Bakım

Parfümsüz olması cildiniz hassas ise çok seveceğiniz bir içerik aslında. Hassasiyet veya alerjiye neden olmadı bende. Shea yağı ve üzüm çekirdeği yağı cilde güzel bir nem veriyor bu konuda çok başarılı.Genç bir cilde sahipseniz sevebilirsiniz ama ileri yaş veya beklentiniz yüksek nem ve onarma etkisi ise maalesef yeterli kalmaz :)
Kirpik kenarımda bir alerji olduğunda ve yandığında da bu kremi hafifçe uyguladım kızarıklık ve o acı hissi bi anda geçti bu anlamda sürekli alabileceğim bir ürün oldu.
İçerik kısmını aşağıda ekliyorum.

Uygun Fiyatlı Bee Beauty İçerik

Yapısı oldukça hafif ve kremsi , katı katı bir ürün yerine akışkan ve hemen emilen bir ürün. İndirim zamanlarında da denemek isterseniz şans verilebilecek bir ürün bence :)
Bee Beauty Göz Kremi

Sevgiyle Kalın..



BENZER YAZILAR

0 Yorum