Belita Kozmetik Keratin Serisi İnceleme ve Kullanımı

Belita Kozmetik Keratin İçeren Ürünleri

Belita Kozmetik Keratin Serisi İnceleme ve Kullanımı

Herkese Merhaba ,
Belita Kozmetik ailesinden Keratin serisini yaklaşık 1.5 aydır çok düzenli olarak kullanmaya başlamıştım. Markaya öncelikle ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Belita Keratin Serisine ait  Ürünleri denemem için onlar göndermişti fakat çok memnun kaldığım için ve instagramda kısaca anlatamayacağım kadar detaylı bir saç bakımı serisi olduğu için buradan uzun uzun anlatmak istedim. 

Belita Kozmetik Ürünleri 

Öncelikle Belita Markası kimdir ? Bundan bahsetmek istiyorum. Eğer saç bakımı ile ilgiliyseniz veya bu konuda araştırma yapıyorsanız isimlerini mutlaka duymuş olmalısınız. Dünya standartları ve yüksek profesyonellikte ürün yelpazesine sahip marka . Cilt tipi gibi saçlarımız da aslında her kişiye özgü bir yapıdadır. Bu yüzden Belita ailesi her saç yapısına ve problemine özel çalışma sunuyor. Özellikle güzellik salonlarındaki bakımlarınız da size eşlik edecek bir deneyimi aslında evimize taşıyor .

Belita Kozmetik Keratin Serisi İnceleme


Ürünler bana gelmeden önce iletişimde kalarak saç problemlerimi , saç yapımı hatta çok detalı olarak saçımın şuanki durumunu dahi benden istediler. Yani sizde saç durumunuzu bilmiyorsanız Belita ailesini arayarak sohbet havasında geçen bir konuşma ile rahatlıkla sorunlarınızı dile getirebilirsiniz ve size hangi serisinin iyi geleceğini söyleyerek onun alışverişini yapabilirsiniz.

Ürünler elime ulaştıktan sonra kendilerini yeniden aramamı istediler. Çünkü Keratin Serisinin detaylı kullanımını tek tek ürünler elimdeyken anlattılar. Benim saç yapım hem sarışın olduğum için hem ince telli olduğu için bir de ısı işlemlerinden dolayı oldukça ölü haldelerdi. Her duş sonrasında uçlarından keserek ve bu seriyi düzenli kullanarak şuan saçlarım belimin daha da altında :) 
Belita Kozmetik Keratin Serisi İnceleme
İsterseniz sözü uzatmadan ürünlerin detaylı anlatımlarına geçelim istiyorum. 

1. Adım ; Belita Kozmetik Keratin Yoğun Bakım Maskesi Kullanımı


Haftada bu ürünü yalnızca 1 defa kullandım. 1.5 aydır kullanıma rağmen çok bereketli parasını sonuna kadar hakeden bir ürün! Saçlarınıza derinlemesine bakım yaptığını söyleyebilirim. Avucumun içine biraz alarak yıkadığım saçlarımın tamamına dipten uca sürüyorum. Duş öncesi 1 kez saçlarımı öne alarak yıkamak demek oluyor bu . Sonrasında yeniden yıkıyorum. Bu yaklaşık saçımda yarım saat kalabiliyor ama ben özellikle 1 saat bekletiyorum ve her yarım saatte 2 kez föne tutuyorum. Isı keratinin saçlarınıza daha hızlı geçmesine ve emilmesine yardımcı oluyor. 

Belita Kozmetik Keratin Yoğun Bakım Maskesi Kullanımı

''Bitkisel Keratin ile güçlendirilmiş formülü sayesinde saçı onarır ve sülfür köprülerini dolgunlaştırarak birbirine bağlanmasını sağlar. Saç tellerinin kaybetmiş olduğu keratini geri kazandırır, saçı sertleştirmeden güçlendirerek parlaklık verir.''

Kesinlikle tüm vaadlerini karşılıyor ve bunu ilk kullanımdan itibaren görüyorsunuz.

  • *Dipten uca zarar görmüş saçları onarır, yeniler.
  • *Düzleştirici uygulanmış, boyanmış, klor, deniz suyu ve güneşe maruz kalmış saçlarınızı korur. 
  • *Saça keratin desteği sağlayarak yoğun bakım yapar ve güçlendirir. 
  • *Doğal parlaklık ve yumuşaklık verir.
  • *Hacim verir ve kabarmayı minimum seviyeye indirir.
  • *Saça esneklik kazandırır ve besler.
Yukarıda maddeler halinde eklediğim özelliklerin tamamı Belita Kozmetik Keratin Serisi için geçerli ...

Belita Kozmetik Keratin Maske Kullananlar

Yapısı miss gibi kokuyor ve oldukça süt-krem kıvamında..

İçeriğindeki Yeşil keratin (Proteinlerden oluşan aktif bir bileşim)
saça esneklik kazandırırken daha canlı ve parlak görünmesii sağlıyor. Hayvansal katkı - Formaldehit ve sodyum klorür içermeyen ürünler.

Belita Kozmetik Keratin
Belita Kozmetik Keratin

2. Adım Bitkisel Keratin Şampuan Kullanımı 

Şimdii saçlarımızı bir güzel arındırma vakti.Tuzsuz içeriği ile saç köklerimizdeki kiri-kimyasalı-yağı bir güzel arındırma zamanı.Düzleştirilmiş -boyanmış veya tatilden deniz suyundan yıpranmış saçları derinlemesine temizleme özelliğine sahip. Sodyum Klor içermediği içindeAmerika Fönü ve Brezilya fönü sonrasında da kullanılabiliyormuş . Ben sadece her duşta kullanarak dibini görmüş bulunuyorum :) 2 kez şampuanlamanız yeterli ekstra bir şeye gerek yok .

2. Adım Bitkisel Keratin Şampuan Kullanımı

İçerik ve detaylı bilgisini aşağıda ekliyorum.

 Bitkisel Keratin Şampuan Kullananlar

3. Adım Saf Bitkisel Keratin Yüklemesi Kullanımı 

Aslında saç bakımınızın en önemli kısmı Belita Kozmetik sıvı keratin yüklemesi bölümü.. Haftada 1 defa kullanıyorum bu ürünü. Şampuanla yıkadığım saçımı kendi kendine kurumaya bırakıyorum. Isı eklemeden sonra hafif nemli iken avcumun içerisine bu sıvı keratini alıyorum ve iyice boy ve uçlarına yediriyorum. Miss gibi.. Diplere sürmemeniz gerekiyor çünkü durulanmayan bir ürün. Bu keratini yine saç tellerimize yüklediktn sonra 5 dk kalın kalın tutamlar ile düzleştirici geçiyorum :) Şüphesiz en sevdiğim kısım ! Doğru okudunuz düzleştirici. Bu da ilk adımdaki fön ısınının yerine geçiyor ve ısıyı presli bir şekilde verdiğimiz için keratin saç tellerimize daha yoğun giriş yapıyor. 

Saf Bitkisel Keratin Yüklemesi Kullananlar

Bitkisel Keratin Yüklemesi Kullanımı

*Saçı güçlendiriyor.
*Dipten uca zarar görmüş saçı onarıyor. 
*Doğal parlaklık ve yumuşaklık veriyor.
*Saça esneklik kazandırıyor 
  • *Hacim vererek kabarmayı engelliyor.



4. Adım Belita Kozmetik Hindistan Cevizli Ve Parlatıcı Sprey 

Aslında 4. ve son adım ama eğer duştan çıkınca zor taranan saçlarınız var ise keratin yüklemesini yapmadan önce bunu uygulayarak da saçlarınızı açabilirsiniz. Günlük kullanıma uygun ve yoğun kullanmamak gerekiyor . Diplerinize sakın sıkmayın :) Boy ve uçlara sıktığınızda inanılmaz ve gözle görülür bir parlaklık veriyor . Mükemmel bir ürün ! Miss gibi kalıcı bir kokuya da sahip !

Belita Kozmetik Hindistan Cevizli Ve Parlatıcı Sprey

''Boyalı ve işlem görmüş saçlarda onarımı sağlar. Saça göz alıcı bir parlaklık verir, ısıya karşı korur. Saf zeytin yağı sayesinde saçı güçlendirir. Kolay tarama ve açma sağlar. Saçın boy ve uçlarından nem oranını yükseltir, saç uçlarındaki çatallaşmayı önler ve saçı yağlandırmaz. Fön öncesi ve sonrası kullanılabilir. Termal serinin diğer ürünleri ile birlikte kullanıldığında iki kat daha etkili olur.''
Ben bazen saçlarımı düzleştirdikten sonra da parlaklık vermesi için kullanıyorum ürünü. ÇOK BAŞARILI! 


 Olabildiğince kısa anlatmaya çalıştığım saç bakım rutinim 1.5 aydır bu şekildeydi. Genel olarak toplayacak olursak saçlarınız yıpranmış ve gerçekten derinlemesine onarım istiyorum ve sonucunu gözle görmek istiyorum derseniz Belita ailesi ile tanışmanızı tavsiye ederim. Kesinlikle içten öneririm.Saçlarınız sağlıklı ve istediğiniz kadar uzayacaklar !
Ürünlerini incelemeniz için buraya link ekliyorum .

 Umarım faydalı bir yazı olmuştur . Sevgiyle Kalın.



BENZER YAZILAR

0 Yorum