Bim

Bim Aktüel El Dikiş Makinesi Kiwi İncelemesi

Bim Aktüel El Dikiş Makinesi Kiwi Kullananlar
Herkese Merhaba ,
Bugün sanırım 3-4 hafta Bim marketlere gelen El dikiş makinesini anlatmaya geldim. Normalde aktüel ürün olmasına rağmen Benim sonradan şans eseri denk gelerek aldığım bir ürün oldu. Sizinle storylerden paylaşmıştım ve oldukça soru geldi şimdi hepsini cevaplamaya çalışacağım. 


Bim Aktüel El Dikiş Makinesi Kiwi Yorum
Kiwi markasına ait pratik bir el dikiş makinesi. Açıkçası bu markayı ilk kez duydum ama hem ihtiyacım vardı böyle bir ürüne hem de pratik olduğu için denemek istedim. Zaman zaman sanırım geliyor aktüel olarak takip edebilirsiniz. El kadar ve minik bir ürün. Sıradan dikiş makinelerine benzer bir sistemi var ama daha pratik tabiki.
Bim Aktüel El Dikiş Makinesi Kiwi İncelemesi

Ürün 4 adet kalem pil ile çalışıyor. Pilleri sonradan almalısınız içerikten çıkmıyor. Ve asıl güzelliği ise adaptör ile de çalışması. Oldukça pratik çünkü evdeki herşeyi dikmeye başladım :) Pratik bir şekilde yastık nevresim söküğünü makineden çıkmış gibi dikebiliyorsunu oldukça da sağlam.Bim Aktüel El Dikiş Makinesi Kiwi

İçerisinde 4 adet iplik kırmızı-beyaz-mavi ve siyah renklerde 
bir adet ipliği iğneye geçirme aparatı
3 adet yedek iğne ve 1 adet açma aparatı çıkıyor.
Bim Aktüel El Dikiş Makinesi Kiwi

Özellikle bir şehir dışına çıktığınızda yanınız da bulundurabilirsisniz pili de hemen bitirmediği için oldukça kullanışlı bir ürün.


Bim Pilli Dikiş Makinesi

Aşağıda içerisinden çıkan kumaşta yaptığım denemeleri görüyorsunuz :) Yani detaylı bir dikim özelliği yok ama düz dikimi sayesinde ister aralıklı ister çok sıkı ve sağlam dikiş dikmeniz mümkün.


Bim Aktüel Pilli El Dikiş Makinesi Kiwi
 Buradaki tuş sayesinde çalışıyor ve istediğinizde kolayca kapatabiliyorsunuz. Ele sağlam oturması ve küçük olması nedeniyle aynı anda kumaşıda kontrol ediyorsunuz. Taytımın paçasını bile bu sekilde kolayca dikmiş bulunuyorum :) 

Bim Aktüel Pilli El Dikiş Makinesi Kiwi

 İndirimler ile zaman zaman 49.90 TL 'ye geliyor sanırım. Takip ederek bakabilirsiniz.

Bim Aktüel Pilli El Dikiş Makinesi Kiwi
Umarım sizin de merak ettiğiniz bir üründür ve yardımcı olmuştur . Sevgiyle Kalın.


  Bunlarda İlginizi Çekebilir;




Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com


BENZER YAZILAR

0 Yorum