Bim Naturalove Makyaj Süngeri

Bim NaturaLove Makyaj Süngeri İnceleme
Bim Naturalove Makyaj Süngeri

Herkese Merhaba ,
Bugün bir farklılık olsun dedim ve makyaj süngerlerinden bahsedelim. Bim makyaj süngerlerini kullananlar çok seviyor ve bende onlara dahilim. İsterseniz birlikte kuru ve ıslak hallerindeki değişikliğe bakalım ve makyaj uygulama performansı nasıl görelim:)


Makyaj Süngerleri son 2 yıldır hepimizin hayatına girdi. Fondoteni doğal bir şekilde uygulaması , o pudralı görüntüyü alarak freshlik sağlaması her anlamda oldukça kullanışlı. 

Performansı Yüksek makyaj süngeri nasıl olmalıdır ?

Aslında cevap çok basit, ıslattığınızda kocaman olması bir artı özelliktir. Ne kadar büyürse ve gözenekleri ona oranla ne derece küçükse hem yumuşak olacak hem de makyajınızda fırça izlerini kapatacaktır. 

Üzerine eklediğiniz ürünü çok fazla emmesi eksidir. Yani bir makyaj süngeri ürünü ne kadar yüzünüze homojen uygulama yapabiliyor ve ürünü yok etmiyorsa bu iyi bir özelliktir.
Yıkadığınızda rengini akıtmaması ! Bu bence en önemlisi çünkü bazı renk süngerler yıkadığınızda rengini suya verdiğini görürsünüz. Bu eksi süngerlerde başıma geldi ve resmen fondötenim kırmızıya döndü:D  Buna dikkat etmenizi öneririm.

Bim  Makyaj Süngeri Kullananlar Yorum

Bim NaturaLove Makyaj Süngeri Kuru Hali
Yukarıda bimden aldığım makyaj süngerini görüyorsunuz. Kuru iken neredeyse kurutma aparatı ile aynı boyutlara sahip Ve içine çok rahat düşüyor. Bu makyaj süngerini bir de yıkayıp nemli halde bıraktığımızda etkisine bakalım.

Bim NaturaLove Makyaj Süngeri Islak Hali

Ne kadar şiştiğine bakar mısınız ? Ürün ne kadar şişse de gözenekleri minimum olduğu için ürün emmesi de ona oranla az oluyor. Uygulama konusunda Bim makyaj süngerlerini çok başarlı oluyorum. Zaman zaman geldiğinde de yedekliyorum.

Bim Makyaj Süngeri Kuru ve Islak Halleri 

Bim NaturaLove Makyaj Süngeri Kullanıcı YorumlarıUygun Fiyatlı Makyaj Süngeri Önerisi

 Oldukça başarılı ve kurutma aparatına sahip bu makyaj süngerini zaman zaman Bim 'e geldiğinde bulabilirsiniz. 

Sevgiyle Kalın..

Daha fazla Bim Ürünlerini İncelediğim Yazılara buradan ulaşabilirsiniz.

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

0 Yorum