Bim Unicorn Serisi 'Neler Alınır?



Bim Unicorn Parfümler - Göz Bandı

Herkese Merhaba
Bime dün gelen Unicorn Naturalove ürünlerini birlikte inceleyelim istedim. Malum Covid-19 nedeniyle Bim Marketlere gitmek bile lüks şu aralar.. Açıkçası gitmeyecektim ve akşam gıda alışverişine gittiğimde ürünlerden hiç birinin alınmadığını görerek çok sevindim. Gitmişken de aklımdaki tüm alışverişi eldivenli-maskeli yaptım. Gelin birlikte yorumlarımı inceleyelim.


Bim Unicorn Ürünleri Kullananlar
Bim Unicorn Koleksiyon
Bim Unicorn Serisinden Neler Alınır
Bim Unicorn Tarak Ve Parfüm
 Nisan ayına girdik ve bahar hafiften yüzümüze gülmeye başladı . Her ne kadar salgın ve sorunlarla savaşıyor olsak da aydınlık günler yaklaşıyor diyebilirim. Bu minik ve şirin ürünler de bu sıkıcı günlerde oldukça moral oldular. 

Bim Naturalove Unicorn Tarak Kullananlar
Unicorn ailesine ait çokça ürün vardı. Tarak-Kolonya Parfüm - Göz bandı gibi.. Bu ürünlerden toka,lipbalm ve vücut spreyi hariç daha çok aksesuar olarak kullanabileceğim ürünleri seçmeye çalıştım. Unicorn'a aşık olduğumu sizler çok iyi biliyorsunuz. Unicorn Koleksiyonumun en güzel parçaları olarak yerlerini aldılar.
Ürünlerden İlk Olarak Göz uyku bandı ile başlayalım istiyorum. Bu uyku bantlarını Bim marketler sürekl getiriyor farklı konseptler de olmasını da çok seviyorum. O yüzden bu minnoş rüne bayıldım. Fiyatı 7.95 TL idi.
Naturalove Bim Uyku Bandi
Unicorn Göz Bandı

Diğer ürün ise daha önce de Bimlerden aldığım kolonya yazımda bahsettiğim gibi parfüm-kolonya raası bir ürün. Kalıcılık konusunda çok beklentiniz yok ve kullanmak için hafif bişeyler istiyorsanız pembe rengini öneririm. Mavi olan daha farklı zevklere hitap edebilir. Bense kullanmak için değil tamamen dekorasyon ve aksesuar olarak aldım. Açıkçası Unicorn ve bu şık şişeyi asla kaçırmak istemedim şansıma kalmasına çok sevindim.

Bim Parfüm Kullananlar

 Dediğim gibi 2 ayrı Unicorn Kolonya-Parfüm vardı. Pembe daha çiçeksi-Mavi olan ise daha şekerli farklı bir koku.. Fiyatları 19.90 TL idi.
Bim Unicorn Parfüm Kullananlar
Unicorn Şişe Parfüm
Şişe tasarımı harika değil de ne ama değil mi :)



Bir diğer ürün ise bu şık taraktı. Unicorn bir boynuzlu tarak üstelik pembe ! Dişleri de yine oldukça kaliteli görünüyordu saçlarımı yolmadı :)
Naturalove Bim Tarak Unicorn

Tasarım olarak oldukça şık ve çantaya atmalık ! 

Bim Unicorn Tarak
Bim Tarak Kullananlar
 Aslında bir diğer ve son ürün de takı tabaklarını çok sevdiğimi biliyorsunuz. Unicornlu olarak vardı bir tane ama bunun da sade ve şık olmasını çok sevdim. Küçük olmasından yakınılsa da benim için gagyet ideal boyutlarda .. Yüzüklük olarak kullanıma çok uygun Fiyatı 17.95 Tl idi.
Bim Takı Tabagı
Bim Unicorn Takı Tabağı
Son bir ürün de aldığım sünger ve kurutucu idi. Bu üründe 9.90 Tl süngeri ile birlikteydi onu kuru ve ıslak yapısını incelemek için sonraki bir yazımda birlikte bakacağız :) 

Bu alışveriş dışında tırnak bakım ürünleri de aldım ama yazıyı uzatmamak adına onları diğer Bim alışverişlerim yazılarında bulabilirsiniz . Sevgiyle kalın.. 

  Bunlarda İlginizi Çekebilir;






Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com















BENZER YAZILAR

0 Yorum