Esda Store Diamond Ayna İncelemesi

Esda Store Diamond Ayna İncelemesi

Herkese Selam ,
Bugün sabah harika bir paket almıştım bu yüzden merak edenleriniz olabilir diye hemen çekimlerini hazırladım ve klavye başına oturdum. Esda Store Makyaj Aynasından bahsetmek istiyorum. Çünkü Esda Diamond serisinin yeni üyesi Esda Diamond Aynası ! Hadi birlikte ben nasıl kullanıyorum , kalitesi nasıl bakalım!

Esda Store Çift Taraflı Makyaj Aynası 


Esda Store Ayna Kullananlar

Esda Organizerleri benim üniversite evimin yan tarafındaki Bim Marketlere sıkça geliyordu ve o zamanlardan bu yana sürekli olarak organizerlerini kullanıyorum. Taşındım , sildim , yıkadım. Ne çatlama ne bozulma olmadığı için de markayı aşırı seviyorum. Şimdi ise kullandığım diamond organizer koleksiyonuma Aynası eklendi Yeni satışa çıkan bu ürünü Trendyol'dan buradan tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Esda Store Çift Taraflı Makyaj Aynası Kullananlar


Esda Store Ayna Kullananlar

Ayna çift taraflı ve bir tarafı büyüteçli aynadan oluşuyor. Öyle ağır ki! Plastik aynalar gibi asla değil elinize aldğınızda cam ayna hissi veriyor ve detayları gerçekten çok şık. İki parça halinde çıkıyor istediğinizde ayaklığını normal masa ayaklığı gibi isterseniz de takı koyma organizeri gibi kullanabilirsiniz. Sıkıldıkça değiştirmek için birebir !

Esda Store Makyaj Aynası Farklı Kullanım Alanları 

Esda Store Ayna Kullananlar
Esda Diamond Ayna Alt Kısmı Normal Kullanım

Esda Makyaj Organizeri İnceleme
Esda Diamond Ayna Alt Kısmı Takı Organizeri Olarak Kullanım

 Esda Store Makyaj Aynası Yorumları

Esda Makyaj Organizeri İnceleme
 Detaylarndaki cam kristal görüntüsü çok etkileyici . Bu aralar minimal ve cam görünümlü aksesuarları aşırı seviyorum. Sevdiğiniz birisine ev hediyesi , doğum günü hediyesi olarak bile çok şık bir seçim bence.!
Esda Makyaj Organizeri İnceleme

Esda Store Desenli Makyaj Aynası 

Kaliteli bir makyaj aynası arayışında iseniz bu ürüne bakabilirsiniz.

Esda Makyaj Organizeri İnceleme

Zoom özellikli diğer tarafı ise oldukça kaliteli görüntünüzü balık gözüne çevirmiyor ve kalitesiz dalgalı aynalardan kesinlikle değil. Kalitesine ve işçiliğine bayıldım diyebilirim.

 Esda Store Ayna Boyutları 

Aynanın boyutlarını merak edenler için ; 18,5*29,5 cm boyutlarına sahip.

Çift taraflı dönebilen Düz ve 4x büyütece sahip ikinci bir aynası da bulunuyor. Ve döndükçe sanki sabit durmayacakmış gibi his veren aynalardan değil. Nasıl konumlandırırsanız öyle kalıyor .

Esda Makyaj Organizeri İnceleme

Esda Store Makyaj Organizeri

Zaten halihazırda kullandığım makyaj organizerimle de takım oldu diyebilirim. Bu ürünün bir de pamukluk ve kulak pamukluğu var. Onlarla birlikte şık bir görünüm oluşturabilirsiniz. Esda ailesine hem teşekkür ediyorum hem de sizlerden almak isteyenlere fikir olması açısından bu yazıyı hazırlamak istedim. 
Esda Makyaj Organizeri İnceleme

 Umarım sevgiyle ve mutlulukla sizde deneyimlersiniz :) Hoşçakalın.


Bunlarda ilginizi çekebilir;
Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :).. 
Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi
PR-İLETİŞİM
galaxyeskizisecimleri@gmail.com


BENZER YAZILAR

2 Yorum