Essence What The Fake Maskara İncelemesi

Essence What The Fake Maskara İncelemesi

Herkese Merhaba , 
Bugün sizinle Essence What The Fake Maskarayı inceleyelim istiyorum. Sivri fırça yapısı ile dikkat çeken bu maskaranın detaylı özelliklerine birlikte bakalım.



Essence What The Fake Maskara Kullananlar

Bir zamanların en uygun ve en iyi maskaraların sahibiydi aslında Essence markası . Maskaralarını öyle seviyorum ki içlerinden denemediğim kalmadı sanıyorum. Çok beğendiğim ve en pahalı maskaralara bile muadil öneriler sunan bir marka. What the Fake maskara da yine özellik vadettikleri açısından oldukça zengin bir ürün.

Essence Maskara Yorumları

Normal fiyatı 20 civarındaydı diye hatırlıyorum .Fırça yapısına baktığınızda kıl ve sık kıllı bir tasarıma sahip. Silikon fırçalardan hoşlanıyorsanız sevmeyebilirsiniz. Ama takma kirpik görüntüsünü benim kirpiklerimde çok başarılı verdi diyebilirim. Şöyle ki hacimi yoğun ve siyah yapısı sayesinde biraz kirpiklerinizi kalınlaştırarak veriyor. Benim gibi seyrek ise kirpikleriniz seversiniz. yoğun doğal kirpikleri bir miktar yapıştırabilir.

Essence Maskara Yorumları

Kılların kirpikleri taraması ve uzatması ve harika bence. Oldukça kolay uygulaması ve pratik bir fırça ucu var. Uçlarına doğru incelen yapı göz iç kenarlarınızda çok rahat uygulama sağlıyor. Gün içerisinde bir dökülme yaşamadım . Kirpikleri kıvırma gibi bir vaadi olmadığı için öncesinde kıvırabilirsiniz.

Essence What The Fake Maskara Özellikleri


Uygun fiyatlı ve bence az seyrek ve hacimsiz kirpiklerin ihtiyaçlarını karşılayacak bir maskara . Yapısı ne ıslak ne çok kuru bu anlamda da oturmasını beklemenize gerek kalmıyor . Ben çok beğendim.



Aranızda deneyenler var ise yorumlarınızı bekliyorum. Sağlıkla Kalın.


Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com


BENZER YAZILAR

0 Yorum