Farmasi Vintage Season Far Paleti İncelemesi

Farmasi Vintage Season Far Paleti Yorumlar

Selam,
Bugün sizinle mini bir palet incelemesi yapalım istedim. Farmasi markasına ait Vintage Season 3'lü Far Paleti yaklaşık 1 yıldır benimle seyahatlerimde makyaj çantamda kullandığım mini bir far paleti. Oldukça kullanışlı ve renkler konusunda çok başarılı olarak bu palete daha yakından bakalım.


Farmasi Vintage Season Far Paleti Kullananlar

Yaklaşık 3 yıl Önce Farmasi ile tanıştım. Önceden karton ambalaja sahip far paletlerinin tasarımı plastik ambalaja geçince hem daha kolay taşınabilir oldu hem de daha temiz bir görüntü :) Far paletlerinin yapısına da bayıldığım için özellikle tercih ettiğim ve elimin gittiği ürünlerden.

Farmasi Vintage Season Far Paleti İnceleme

Farmaci Vintage Season Far Paleti içerisinde ışıltılı 3 renk bulunuyorç Tozutma çok az ve karışması oldukça kolay ışıltılı renkler. Parmağınızla uygulamada en iyi sonucu veriyor çünkü yapı olarak da biraz kremsi sayılabilecek bir yapıda.

Farmasi Vintage Season Far Paleti

Ben özellikle yazın çantama atmalık olarak bu paletlerini kullanıyorum ve çok başarılı buluyorum. Bakmak isterseniz de oldukça uygun fiyata iniyor. Farmasi ürünlerimi alırken tercihim ise sipariş vermek isterseniz yıllardır Pınar Hanımdan alıyorum. Kapıda ödeme ile de sipariş verebilirsiniz.

Farmasi Vintage Season Far Paleti
Sizler için aşağıda swatchlarını ekliyorum. Eminim ki kullananlarınız vardır sizin favoriniz hangisi benimle paylaşmayı unutmayın :) 

Farmasi Vintage Season Far Paleti Swatch

Farmasi Vintage Season Far Paleti Renkler

Sağlıkla Kalın..


Bunlarda İlginizi Çekebilir;



Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com


BENZER YAZILAR

0 Yorum