Huncalife Bioten Body Fit İncelemesi


Huncalife Bioten Body Fit YORUMLAR

Herkese Merhaba !
Yaz geliyor bu kez sizinle bacaklarınızdaki selülit görüntüsünü azaltmaya yardımcı ve bölgesel incelme ve sıkılaşma vadeden bir ürün incelemesiyle geldim. Huncalife Biotan Body Fit Krem hazırsanız inceleyelim.

Huncalife Bioten Body Fit İncelemesi

Ürün elime şık bir Pr hediye kutusu içerisinde gelmişti. Her yaz yaklaşırken her ne kadar şuan KOVİD-19 olsa da hayatımızda ben yine her yaza giriş öncesi yaptığım rutin bakımlarımı uygulamaya başladım. Sıkı bir bacak görüntüsü herkesin hayalidir. Tabiki tek başına bir krem yada spor ya da su içerek olmaz. İstikrarlı olarak hepsini aynı anda yapmanız gerekiyor ki bende başladım.

Selülit giderici krem

Bolca evde vakit geçirdiğimiz bu aylarda bakımınıza önem vermek isterseniz Bioten Body Fit kremi sizde deneyebilirsiniz. Şuan spor ve bol su içerek destekliyorum sonuçlarını biraz görmeye başladım gibi hissediyorum. Peki Bioten Body Fit nedir !

Bacak Sıkılaştırıcı ve Selülit Önleyici KREM

Bacak sıkılaştıran krem

Evet ürün vaadleri arasında cildinizi sıkılaştırmak var :) Bacaklarıma her akşam kuru fırçalamamı yaptıktan sonra Bioten Body fit 'i sürüp öyle uyuyorum. Tabi gün içerisinde yapabildiğim kadar su ve bol su içmek en önemlisi. Zaten tuz ve şeker asla tüketmeyen biri olarak etkilerini sanki gözle görülür almaya başladığımı söyleyebilirim. 1 aydır deniyorum kokusu hiç rahatsız etmiyor nemlendirici gibi ve hemen emildiği için de kıyafetlerimde bir renk bozulması yaşamadım. Peki içeriğinde ne var Body Fit'in! 

Huncalife Bioten Body Fit İncelemesi
Doğal kahve ve yeşil kahve ekstresi ile vücudunuzdaki yağların yakılmasını sağlıyor. Yağ yakıcı ve sıkılaştırıcı özelliği sayesinde daha canlı bir bacak görüntüsü vadediyor ki tam olarak aradığımı buldum. 1 aydır her gece kuru fırçalama üzerine bu ürünü sürüyorum. Daha iyi emilmesini sağlıyor en yakın zamanda Kuru fırçalama nedir bundan da bahsedeceğim size.

Huncalife Bioten Body Fit İncelemesi

Huncalife Bioten Body Fit İncelemesi
Bioten Body Fit'in kokusu rahatsız etmediği için de düzenli bir şekilde kullanıyorum. Ben bacaklarımı tercih ettim ama siz bel ve göbek bölgesinde de kullanabilirsiniz. Hattta kol sarkmalarınızda da . Oldukça büyük (100ml)  ve kullanışlı bir ürün 1 aydır yarısı bile bitmedi ki bol bol kullanıyorum.

Huncalife Bioten Body Fit İncelemesi
Kafein içerikli olması cildinizdeki yağ yakımı ve sıkılaştırıcı etkisi için önemli düzenli kullanıma devam edeceğim ürünler oldu :) Ürün indirim dönemlerinde 50 civarına  düşüyor. Normal fiyatı 100 TL. Buradan bakabilirsiniz.

Huncalife Bioten Body Fit İncelemesi

Umarım merak ettiğiniz bir ürün olmuştur sizinde . Sağlıkla Kalın..

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

0 Yorum