Kahve Mikseri -Kahve Köpürtücü İnceleme

Kahve Köpürtücü Mikser Yorum

Selam,
Bir önceki Dalgano Kahve yapılışı yazımda bahsettiğim minik mikseri kısaca inceleyelim istedim. Geçen hafta almıştım ve bugün elime ulaştı oldukça pratik ve minik olmasının yanında harika işler çıkaran bir ürün :) Haydi gelin detaylarına bakalım.

Kahve Köpürtücü Mikser Kullananlar

Minicik bir başlığı bulunan bu kahve çırpıcı mikseri ben Trendyol'dan 17 TL ve kargo ücretsiz olarak aldım. Sanırım tükendi ve bu yüzden link veremiyorum ama oldukça benzer modelleri vardı. Açıkçası renk çok önemli olmadığı için şansıma ne gelirse diyerek sipariş verdim ve mavi çok tatlı bir renk geldi.
Kahve Köpürtücü Mikser Yorumları

Ucu böyle minicik bir başlık var aslında ve 2 adet kalem pil ile çalışıyor. Çok basit ve bozuk bir ürün bile olabilir diye düşündüm ama çalışınca gerçekten hakkını verdi inanılmaz güzel. Sıcak süt köpürtmek yada evde Cafe formatında kahveler hazırlamak isterseniz sunum ve tat konusunda gerçekten etkili:)

Kahve Köpürtücü Mikser Pilli
 Hemen bozulur bozulmaz bilemiyorum ama ben bu üründen oldukça memnun kaldım. Kahvesini köpüklü ve güzel sunumlı severlere öneririm. Dalgano kahve yapmak isterseniz de tarifi burada ekledim sizin için :)

Kahve Köpürtücü Mikser

Şimdiden Afiyet Olsun :)



BENZER YAZILAR

0 Yorum