Kalyon Tırnak Bakım Ojeleri


Herkese Merhaba ,
Bim marketlere gelen Kalyon tırnak koruyucu ve bakım yapan ojelerini uygun fiyata bulunca almak istemiştim. Mağazalarda fiyatları neredeyse 2 kat artan ojelerden halihazırda kullandıklarımı yedekledim ve yeni denemek istediklerimi de aldım. Birlikte hangileri olduğuna bakalım.


Kalyon Bakım Ürünlerini Kullananlar

Öncelikle ojelerin tanesi 7.95 TL gibi bir fiyata geldi bence bu bakım ürünleri için oldukça uygun ve kalyonun performansını beğendiğim için yeni deneyeceklerimden de memnun kalacağımı düşünüyorum.

1. Kalyon Tırnak ve Tırnak Eti Bakım Yağı 

İçerisinde  E Vitamini, jojoba yağı, badem,limon ,ginseng gibi birçok ekstre bulunduran bu ürün tırnak etlerinize bakım yaparak ve hatta tırnaklarınızı da nem banyosu yaptırarak kırılmalarını önlerken etlerin yumuşamasını ve nemlenmesini sağlıyor. Güzel ve bakımlı görünen tırnakların ilk şartı kesinlikle NEM !

Her gün Kullanıma Uygun !

Kalyon Tırnak Eti Bakım Yağı Yorumları



2. Kalyon Oje Koruyucu 

Sanırım kimse istemez bozulan , cansız görünen ve hatta bazen de uçlarından soyulan ojeleri . Bu ürün ojelerimizi canlandırırken yaklaşık 4-5 gün tırnakta kalmasını uzatıyor ve ojeye camsı bir parlak yüzey oluşturuyor. Zaten kullandığım ürünlerdendi her oje üzerine sürdüğüm için yedekledim.

Kalyon Oje Kurutucu Koruyucu Kullananlar

3. Kalyon Oje Kurutucu 

Normalde ojelerimi artık spreyle kurutuyordum ama bunu daha önce denediğimi hatırladım ve tekrar dönmek istedim. Kalın ojeleri bile 1 dk içerisinde kuruttuğu ve yine parlak bir yüzey oluşturduğu için sevdiğim ürünlerdendi.

Kalyon Oje Kurutucu Kullananlar

4. Kalyon Tırnak Eti Temizleyici 

Bu ürün yeni deneyeceklerimden . Normalde bu tür tırnak eti temizleyicilerini 15 günde bir törpü rutinimde kullanıyorum. Manikür öncesi mutlaka tırnaklarınızı nemlendirmek şart ben tırnak etlerini kesmek yerine geriye itiyorum :) Hem pratik hem de daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Sonuçta bir parçam neden keseyim :))


Kalyon Manikür Ojeleri


5. En sevdiğim Ürün Tırnak Sertleştirici 

Uygun fiyatlı bir tırnak sertleştirici arayışınız var ise bu ürün benim gözbebeğim ! Normalde tırnaklarım yapısal olarak kalınlar ama bi yere taktığımda yine benimde kırılabiliyor . Bu sorunu kolajen biotin ile aştım. O yazımı okumadıysanız Tırnak bakımı bölümünde bulabilirsiniz . Yıllardır biotin benim aşkımdır . Ama onun dışında bazen hayatı çok sevdiğim durumlarda bu ürünü de kullanıyorum . Aşırı memnunum yedeklenenlerden :) 

Tırnak Kırılmadan Nasıl Uzar ?


Kısaca size hepsinden bahsetmeye çalıştım. Detaylı ve tek ürün yazılarını sizinle daha sonra hem nasıl uyguladığımı hem de kullandıktan sonra yorumlarımı paylaşıyor olacağım. Tırnak bakımı kategorisinde hepsini bulabilirsiniz.
Sevgiyle Kalın..


Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com




BENZER YAZILAR

0 Yorum