Loreal Paris Berry Much Love Far Paleti İncelemesi

Loreal Paris Berry Much Love Far Paleti

Selam , 
Bugün Loreal Paris Berry Much Love far paletinden bahsetmeye geldim sizlere. yazın aldığım ve çok sevdiğim özellikle Mor-Lila sevenlerin çok seveceği bir palet incelemesi :) Haydi başlayalım.

Loreal Paris Berry Much Love 

Loreal Paris Cheri My Cheri den sonra çıkan ikinci palet Loreal Paris Berry Much Love far paleti oldu. Diğer rengini okumadıysanız buradan tık tık ! Ülkemize gelişini dört gözle beklediğim paletin farkettim ki yazısını hazırlamamıştım. O yüzden çoğu zaman kullandığım ve her seferinde çok sevdiğim bu palete birlikte bakalım istedim.


İçerisinde renk olarak kızıl -mor -lila tonlarını bulunduran ve yine tek palet kullanarak bir çok görünüm elde edebileceğiniz bir palet Loreal Berry Much Love :)Toplam 16 renk içerisinde Shimmer , Satin ve mat yapıda farlar bulunuyor. Renkler üzerinden yazmasa da arkadaki koruyucu bilgilendirme yapışkanını açtığınızda altında tüm renkleri ve isimleri yapılarıyla birlikte görebiliyorsunuz.

Bery Much Love Kullananlar

Loreal Paris Berry Much Love Renkleri 

Oldukça kullanışlı renklere sahip. İçerisinde Geçiş renginden , ışıltılı aydınlatma rengine , lila top renginden koyu ve etkili smokey makyajlar yapmanıza olanak sağlayan farklı renk tonlar mevcut. 

Loreal Paris Ne Alınır
Paletin en sevdiğim özelliği ise başka bir palete ihtiyaç duymadan rahatça bir palet ile seyahatlerinizdede yanınıza alabilmeniz. Tek sıkıntı belki Ayna olmaması ama Loreal ürünlerinde genelde ayna bulunmuyor. Şeffaf olması benim için daha iyi bir özellik.
Loreal Paris Berry Much Love Renkleri

Loreal Paris Berry Much Love Far Yapısı 

Farlara baktığınızda içerisinde 2 Shimmer renk, 6 mat Renk , 4 satin Renk , 3 tane de metallic renk bulunuyor. Metallic ve satin bitişleri isterseniz ıslatarak da kullanabilir ve verimli sonuç alırsınız. Shimmer renkler ise altına kesinlikle bir ba renk istiyor kendi pigmentleri diğerlerine göre bir tık düşük yapıda. 

Berry Much Love İçerik

Loreal Paris Berry Much Love Swatch 

Renklerin Swatchlarını sizin için aşağıda ekliyorum. Özellikle koyu kahve ve mor uyumunu bu palette çok beğendiğimi söyleyebilirim. Lila tonlarına da bu dönem bayıldığımı biliyorsunuz bu yüzden elimden oldukça düşmeyen bir palet kendisi :) 

Loreal Paris Berry Much Love Far Paleti İncelemesi

Loreal Paris Berry Much Love Far Paleti İncelemesi

Loreal Paris Berry Much Love Far Paleti İncelemesi

Loreal Paris Berry Much Love Far Paleti İncelemesi

Seriye ait diğer palet incelemelerim için ;



Yazılarımdan okuyabilirsiniz.

Umarım keyifli bir gün geçirirsiniz ve sağlıkla .. 


Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. alıp hala elimi sürmediğim bir palet de bu işte :-)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bazen aldığımı çekimi bile beklemeden kıyıyorum vala ya :) Bazılarıyla hala bakısıyoruz ama :)

      Sil