Miniso Perfectly Defined Far Paleti

Miniso Perfectly Defined Lavender Far Paleti

Herkese Merhaba ,
Geçtiğimiz hafta Miniso Alışveriş Yazımda bahsettim Perfectly Defined Far Paletinden bahsetmeye geldim . Renklerini çok severek ve indirimde olduğu için aldığım far paletine daha yakından bakalım.


Miniso Perfectly Defined Lavender Far Paleti

Öncelikle Miniso dan yaptığım 2. alışverişte aşırı memnun kalarak bir Yüz Temizleme Cihazı almıştım. Hala okumadıysanız bence o yazımı da okuyabilirsiniz.
Yanında bu far paleti indirimde olduğu için denemek istedim . Renkleri bu sene bana aşırı hitap eden renkler ve lila -morlara bir miktar takmış durumdayım :)

Miniso Perfectly Defined Far Paleti İncelemes

İçerisinde 4 renk bulunan Perfectly Defined Far Paletinin bendeki rengi 02 Provence Lavender .
Lila tonların bulunduğu palet tasarım olarak da oldukça şık bir görüntüde . 4 adet renkli far içerisinde farın deseni de aşırı güzel ve önce dokunmaya kıyamayacağım tasarıma sahip. Sonra tabiki denedim :)

Miniso Perfectly Defined Far Paleti Kullananlar


Miniso Perfectly Defined Far Paleti Yorumlar
 İçerisinde bir adet göz farı aparatı çıkıyor. Işıltılı başka farları uygulamak için bu aparatı da aparat kutuma gönderdim. Ama arkasındali ince fırçalı tarafı kirpik diplerine özellikle seyahatlerde harika far uygulaması yapabilir. Bu tür mini fırçaları seviyorum.
Miniso Renkli Kozmetik

4 renk içerisinde bir adet şampanya renk bir adet şeftali ve iki adet lila-mor renk bulunuyor. Bu renklerin hepsi ışıltılı. Açıkçası far paletinden çok beklentiniz yoksa denemenizi öneririm. Günlük hafif tonlarda ilkbahar yaz makyajları için çok ideal ama baskın görüntüleri seviyorsanız pigment olarak düşük ve kuru kalabilir. 

Kalıcılık konusunda far bazıyla daha iyi verim aldım. Renklerni ıslak kullanırsanız daha çok seversiniz. Az-orta seviyede bir pigmente sahip yine de keşke biraz daha pigmentli olsaydı demeden geçmemek lazım.

Miniso Perfectly Defined Far Paleti Provence Lavender

Sizin için Swatchlarını aşağıda ekliyorum. Oldukça sevdiğim renklerin biraz az pigmentte oluşu üzse de yine de kenara atabileceğim bir palet değil. Hafif makyajlarımda kesin kullanırım. Bakmak isterseniz indirimde 12 civarına düştüğünde denemenizi öneririm.
Miniso Perfectly Defined Far Paleti Provence Lavender Swatch

Miniso Perfectly Defined Far Paleti

Miniso Perfectly Defined Far Paleti
 Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Sevgiyle Kalın.


  Bunlarda İlginizi Çekebilir;




Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com


BENZER YAZILAR

0 Yorum