Miniso Yüz Temizleme Cihazı İncelemesi

Miniso Yüz Temizleme Cihazı İncelemesi
Herkese Merhaba ,
Size 1 haftadır denediğim ve ilk izlenim olarak beni performansıyla çok mutlu eden Miniso Yüz Temizleme Cihazından bahsetmek istiyorum.Sizlere Yaklaşık 2 hafta öncesinde Miniso indirim alışverişimden bahsetmiştim okumayanlar buradan o yazıya da gidebilirler :)

 Miniso Yüz Temizleme Cihazı 

Miniso Yüz Temizleme Cihazı İncelemesi
Tasarım olarak bu şekilde sivrileşen yapısıyla muadillerine kıyasla oldukça dikatimi çekmişti. Çünkü bu tasarım hem burun kenarlarında hem de yüzün detay bölgelerinde daha kullanışlı olacağı yönünde bir hisse kapılmamı sağladı :D Öyle de oldu. Ben turuncu rengini tercih ettim ve çok güzel bir renk geldi ne cayır cayır turuncu ne de çok soft pastel bir renk. Tam orta kararında ve oldukça şık bir görüntüsü var.

Miniso Yüz Temizleme Cihazı Paket İçerik


Miniso Yüz Temizleme Cihazı Nasıl Geliyor
Bu şekilde kapalı bir kutuda geliyor. Bunu seyahatlerinizde de kullanabilirsiniz. ltında bir sarj bölmesi yer alıyor ve ekstra bir çanta yerine kutusu ile çantanıza atabiliyorsunuz.
Miniso Yüz Temizleme Cihazı Şarj Özelliği
Arkasında bu şekilde bölümleri yer alıyor fakat bu bölüm kapalı. Açık olan tek kısmı su geçirmez şarj etme bölümü onu da ilk aldığımda şarjlı olarak geldiği için sadece deneme amaçlı kullandım ve her gün kullanıma rağmen hala şarjı bitmedi. 
Miniso Yüz Temizleme Cihazı Yorumları

Miniso Yüz Temizleme Cihazı

Şarj kısmı bu şekilde arkasında yer alıyor ve adaptör veya laptop da şarj edebiliyorsunuz. Toplam 8 aşamaları titreşim modu var. Bu modları henüz tam anlamıyla kullanmasam da ilk başlangıç olarak düşük seviyeleri akşam bakım rutinimde 1 dk olarak kullanıyorum. 

Miniso Yüz Temizleme Cihazı Kullanımı 

Miniso Yüz Temizleme Cihazı Kullananlar
Miniso Yüz Temizleme Cihazı Cilt Temizleme Ön Yüz
Miniso Yüz Temizleme Cihazı'nın ön yüzünü yüz yıkama jelimle cilt temizliğimi yapmada kullanıyorum. Arka yüzünü ise cilt temizliğim sonrasında bolca cihazı yıkayarak serum veya nemlendiricimi uygularken yüzüme masaj yapmakta kullanıyorum. Öyle güzel ve rahatlamış bir his veriyor ki ! Cildimdeki tüm deri kalıntılarını hem nazikçe temizliyor hem özellikle kuru alın bölgemde oluşan deri döküntüsünü görüntüsünü toparlayarak pürüzsüz bir cilt elde ediyorum.
Miniso Yüz Temizleme Cihazı
Miniso Yüz Temizleme Cihazı Nemlendirici Serum Uygulaması Arka Yüz

Miniso Yüz Temizleme Cihazı Yorumlar

Miniso Yüz Temizleme Cihazı Yorumları

  • Öncelikle uygun fiyatlı ve tasarım olarak da bu şekilde farklı bir tasarımda olması ürünü çok sevmeme neden oldu. Dediğim gibi yüzümün ulaşılması zor bölümlerine oldukça rahat ulaşan bir temizleme cihazı.
  • Fiyatı indirimsiz 160 Tl civarı ama indirimde 130 a almış olduğum için bence fiyat-performans olarak çok başarılı bir ürün.
  • Temizlenmesi çok kolay ve elektronik aksanında bir sorun henüz yaşamadım.
  • 2 yıl garantili.



Miniso Yüz Temizleme Cihazı
Cihazı Bir süre daha deneyerek yazımı güncellemek istiyorum. Şuan için cildimdeki o temiz hissi ve parlak canlı görüntüyü çok beğendim. İyiki aldım dediğim cihazlardan oldu. İncelemek isterseniz buradan ürüne bakabilirsiniz.

Miniso Yüz Temizleme Cihazı Kullananlar

Miniso Yüz Temizleme Cihazı Yorumları
Umarım sizin için de yararlı bir yazı olmuştur . Sevgiyle Kalın.

Bunlarda İlginizi Çekebilir;





Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :).. 
Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM
galaxyeskizisecimleri@gmail.com


BENZER YAZILAR

0 Yorum