Nascita Pro Serisi Makyaj Fırça Seti İncelemesi 'Kozmela Alışverişi'

Herkese Selam ,
Sizlere Geçen hafta Kozmela sitesinden yaptığım Nascita Pro Fırça serisi alışverişimden bahsetmeye geldim. Öncelikle yaklaşık 17 fırça aldım bu Pro serinin Kapatıcı Fırçası hariç tamamı + 4 göz fırçası yedeği demek oluyor.  Fırçaları daha yakından inceleyelim.

Nascita Pro Serisi Makyaj Fırçaları 

 Geçtiğimiz Hafta Kozmela sitesinde Tüm fırçalarda %50 indirim başlatılmıştı.. Bu fırçaları uzun zamandır araştırıyordum ve çoğu Mac Fırçasına Muadil gösterildiği için de denemek istiyorum. Seriye ait tüm fırçaları aldım ve 3 adet de yedek fırça aldım bunları aşağıda eklemedim kafa karışıklığına neden olmaması için ama en sevilen fırçaları yazının devamında bulabilirsiniz:) 


Seride toplam 14 fırça yer alıyor. Göz ve yüz olarak kullanabileceğiniz bence harika bir set . Aslında kendi sitelerinde set olarak satışı olsa da Kozmela bu konuda ciddi bir indirim yapmıştı ve tek tek aldığımda daha avantajlı oluyorda yani 100 TL kadar indirimli oluyordu :) 
 Özellikle Mac göz fırçalarının muadillerini ve makeup artistilerin önerilerinin yer aldığı bu fırça setinin numaralarını ve detaylarını aşağıda ekliyor olacağım.
Nascita Pro Fırça Seti Kullanıcı Yorumları

Nascita Pro Makyaj Fırçası Tasarımları 

Tasarım olarak uzun tahta sapları ve metal gümüş renginde bir gövdeye sahipler . Boyut olarak özellikle yüz fırçaları oldukça uzun ve makeup artistlerin rahat çalışabileceği şekilde dizayn edilmiş. Kıl dökme sorunu yaşamadım malum Kovid-19 ve genel nedenlerden dolayı her aldığım fırçayı önce kesin yıkıyorum. Fırçalardan beyaz olanlar diğerlerine göre daha yumuşaklar ve aslında kuruturken de yıkamaya oldukça dikkat edilmesi gereken fırçalar ben özellikle fırça koruyucu ile kurttum yapıları bozulmaması için. 
Diğer siyah fırçalar ise daha kolay yıkınıp ve formu bozulmayacak fırçalar diyebilirim.

Nascita Pro Makyaj Fırçası İndirim

 Nascita Pro Makyaj Fırçası Kullanım Alanları 

Seriye ait ; 6 adet göz fırçası yer alıyor . Diğerleri ise yüz için tasarlanmış fırçalar . Kullanım alanlarına ait daha detaylı yazı hazırlayacağım elbette ama en dikkatimi çeken ve farklı bulduğum numaraları sizinle paylaşıyor olacağım. Çünkü makyaj fırçası koleksiyonumda kendileri özel ve tek yer alıyorlar :)

Nascita Makyaj Fırçaları

Nascita Pro Fırça Numaraları 

253-Açılı Allık Fırçası 
254- Yuvarlak Açılı Allık Fırçası 
255-Sivri Yapılı Yüz Fırçası 
256-Hassas Uçlu Aydınlatıcı Fırçası 
257-Uzun Karıştırma Fırçası
258-Duo Fibre Pudra ve Allık Fırçası 
259- Kabuki Fondoten Fırçası 
260-Eğimli Kontur Fırçası 
261-Geniş Yapılı Karıştırma Fırçası 
262-Kalem Fırça 
263-Far Karıştırma Fırçası 
264-Gölgelendirme Fırçası
265-Açılı Eyeliner Fırçası 
267-Yuvarlak Kapatıcı Fırçası 

Gördüğünüz gibi aldığım fırçalardan eksik olan sadece 266-Kapatıcı Fırçası ama onu da kullanışlı kendime göre bulmadığım için eklemedim . Cut crease yapıyorsanız sevebilirsiniz.

Yedeklerim ise; 262-263-264-267 ! 263-264 NUMARALAR birebir Mac Muadilleri Oldukları için , beğeneceğimden emindim. Nascita Mac Muadili Fırçalar Numarası

Kullanım Detaylarıyla ilgili daha uzun ve detaylı bir yazı hazırlamak istediğim için detaylı incelemelerini BURADAN okuyabilirsiniz..
Nascita Fırça Seti

Nascita Pro Yüz Fırçaları

Nascita Fırça İncelemeleri

 Toplam tüm fırçaları 500 TL yerine %50 İNDİRİM ile 250 TL ye almış oldum. Oldukça avantajlı bir alışveriş oldu benim için ve çok hızlı bir şekilde elime ulaştı. Kozmela indirim ve kampanya konusunda oldukça başarılı sık sık sitelerini ziyaret edebilirsiniz.


Sevgiyle Kalın.


Daha fazla Makyaj Aksesuarları İnceleme Yazısı İçin Aksesuar Bölümünü Ziyaret Edebilirsiniz.

Umarım keyifli bir gün geçirirsiniz ve sağlıkla .. 

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com



BENZER YAZILAR

0 Yorum