Nascita Pro Serisi Makyaj Fırçası Set İncelemesi


Nascita Pro Serisi Makyaj Fırçası Set İncelemesi

Herkese Merhaba ,
Uzun bir inceleme yazısı yazmak istediğim için Nascita Pro serisine ait fırçaları kullanmam biraz zaman aldı :) Malum ki yaklaşık 2 aya yakındır evdeyim ve çıkmıyor bu nedenle de makyajları zaman zaman deneme amaçlı evde yapıyorum:) 

Nascita Pro Serisi Set İncelemesi 

Nascita Pro Serisi Makyaj Fırçası Set Kullananlar

Öncelikle daha önce ayrı ayrı aldığım fırçaları yedeklemeyi düşünüyordum ve indirimde olunca da bu şekilde set alıp almamakta kararsızdım :) Erkek arkadaşım benden hızlı davranmış ve bu fırçalara kavuşmuş oldum. Düşündüm ki diğer tek tek aldıklarım yerine set halinde yazısını yazayım çünkü böyle daha derli toplu olacaktı. En azından kutusunu ve koruma filelerini de görmüş olursunuz.

Nascita Pro Serisi Makyaj Fırçası Set İncelemesi

Nascita Pro serisini ayrı ayrı alabileeğiniz gibi bir de bu şekilde ister tüm Set isterseniz de yüz ve göz yada karışık set olarak alabiliyorsunuz. Kozmela ve Nascita sitesinde bu kutulu setleri bulabilirsiniz.
Tek tek aldığınızda zaman zaman daha avantajlı olsa da bazı özel günler sayesinde bu şekilde set olarak çok daha uyguna geldiğini söylemeliyim.

Nascita Pro Makyaj Fırçası Seti Kutu Açılım

Nascita Pro Serisi Makyaj Fırçası Set İncelemesi

Fırçalar bu şekilde şık bir kutu içerisinde geliyor. Kutuyu daha sonra da isterseniz değerlendirebilirsiniz. Oldukça şık ve sevdiklerinize hediye seçiminde zorlanıyorsanız bu da bir alternatif olabilir bence.


Nascita Pro Serisi Makyaj Fırçası Set İncelemesi

Fırçalar içerisinde bu şekilde korumalı olarak çıkıyor. Bunları atmamanızı öneririm. Daha sonra her yıkama sonrası bunları takarak kururken fırçaların formunun bozulmasını önleyebilirsiniz.

Nascita Pro Serisi Makyaj Fırçası Set İncelemesi

Nascita Pro Serisi Makyaj Fırçaları 

Nascita Pro Serisi Makyaj Fırçası Set İncelemesi

İçerisinde toplamda 14 farklı fırça bulunuyor. Göz ve yüz makyajınızı tamamlamak adına hepsi eklenmiş. Eksik olan tek fırça ise sanırım seriye sonradan eklendiği ve bu set içerisinde kedi dili kapatıcı fırçası olduğundan dolayı tombik kapatıcı fırçası eksik. Onu daha önce tekli aldığımda seriye eklemiştim.
Toplamda 6 adet Göz Fırçası bulunuyor. 8 adet de yüz için farklı kıl yapı ve yoğunluğuna sahip fırçalar yer alıyor. Fırçaları geldiği anda yıkadım ve kıl dökme veya koku problemi yaşamadım.

Nascita Pro Serisi Makyaj Fırçası Set İncelemesi

Bu tarz hassas fırçalarınızı dik kurutmanızı öneririm. Yıllardır bu şekilde kuruttuğum için hiç bir makyaj fırçası sapında atma veya bozulma yaşamadım.

Nascita Pro Serisi Makyaj Fırçası Set İncelemesi

Nascita Pro Makyaj Fırçası Kullanım Alanları 


Nascita Pro Serisi Makyaj Fırçası Kullanım Alanları
Fırçaları tek tek incelemeden önce bu şekilde bir görsel hazırlamak istedim. Yüz fırçalarının tamamını buradan görebilirsiniz kullanım alanlarına göre değişiklik gösterebilir tabiki size bağlı:)




Nascita Pro Serisi Makyaj Fırçası Set İncelemesi

Nascita Pro Seri Makyaj Fırçası Tekli Yorumları 


254 Yuvarlak Allık Fırçası ;
254 Yuvarlak Allık Fırçası ; Kılları öylesine yumuşak ki çok pratk bir uygulama sağlıyor. Allığı doğal ve tadında uygulama yapmanızı sağlarken hissi de oldukça güzel :)

257 Uzun Karıştırma Fırçası ;
257 Uzun Karıştırma Fırçası ; Bu fırçayı aydınlatıcı ve allık konusunda öneririm. Yani tekli almak isterseniz bence kesinlikle ilk buna bakabilirsiniz. Aydınlatıcıyı öyle doğal uyguluyor ki ! Bayılacaksınız. Yüksek pigmentli allıklarınızı da bu fırça sayesinde çok rahat uygulama yapabilirsiniz.
255 Allık Bronzer Fırçası ;
255 Allık Bronzer Fırçası ; Ucuna doğru incelen fırça kılları sayesinde allık ve bronzeri çok doğal uygulayabilirsiniz. Çok yoğun kılları olmasına rağmen oldukça yumuşak ve esnek . Çok başarılı bulduğum fırçalardan. Pudra -bronzer-allık çok işlevli.
258 Duo Fibre Allık- Pudra Fırçası ;
258 Duo Fibre Allık- Pudra Fırçası ; Bu tarz fırçaları isminde yazdığı gibi pudra uygulamak için önermiyorum. Her türlü likit ürünlerinizi çok rahat uygulayabileceğiniz hatta likiy aydınlatıcı ve allık konusunda çok başarılı olarak fırçalardan. Hatta likit ve su bazlı fondötenlerinizi de harika uyguladığını söylemeliyim.

259 Fondoten Fırçası ;
259 Fondoten Fırçası ; Tok ve kısa kılları sayesinde fondöten uygulamasında çok başarılı bir fırça . Fırça izi bırakmadan homojen şekilde fondöteni yaymanızı sağlıyor. 
256 Aydınlatıcı Fırçası ;

256 Aydınlatıcı Fırçası ; Üstte bahsettiğim fırçanın siyahı gibi aslında . Uzun ve seyrek kılları sayesinde aydınlatıcı allık uygulama konusund açok başarılı fırçalardan . Ben birini aydınlatıcı diğerini ise allık uygulamada kullanıyorum.
260 Eğimli Kontur Fırçası ;
260 Eğimli Kontur Fırçası ; Likit kontur uygulamak için çok başarılı buldum. Şöyle ki elmacık kemiklerinizi alt kısmına çok güzel oturuyor  ve ürünü homojen yaymak konusunda başarılı. Doğal bir uygulama sağlıyor.

263 Far Karıştırma Fırçası ;
263 Far Karıştırma Fırçası ; Katlanma bölgesine derinlik vermek ve gölgelendirmek de kullanabileceğiniz Mac fırçalarına da muadil gösterilen bir karıştırma fırçası . Oldukça Başarılı...
265 Eyeliner Fırçası ;

265 Eyeliner Fırçası ; ister kaş doldurmak için isterseniz eyeliner veya far ile fakeliner uygulamasında kullanabilirsiniz. Kesik ve ince olması sayesinde rahat bir uygulama sağlıyor.
264 Gölgelendirme Fırçası ;
264 Gölgelendirme Fırçası ; Farları ıslak uygulamak ve yine gözün dış kenarlarına koyu bir renk eklemek için oldukça kullanışlı bir fırça.

262 Kalem Fırça ;
262 Kalem Fırça ; Yine göz kenarlarında daha çekik bir görüntü isterseniz veya kirpik diplerinize özellikle alt kısma uygulama yapmak için çok başarılı.

261 Geniş Far Karıştırma Fırçası

261 Geniş Far Karıştırma Fırçası ; Stoklu olarak almanızı önerdiğim en kullanışlı fırça ! Karıştırma konusunda inanılmaz başarılı bazen burun konturu vazen aydınlatıcı uygulaması bazen tüm farı uygulama da kullanıyorum. Yine Mac Fırçalara muadil gösterilenlerden.

Nascita Pro 266 Kapatıcı Fırçası ;
266 Kapatıcı Fırçası ; Bence temizleme fırçası :) Yani kapatıcımı bununla uygulamıyorum ama kayan fatı eyelineri hatta bazen ruj kenarını çok güzel düzeltiyor. Ayrıca cut Crease sevenlerdenseniz o amaçla da kullanabilirsiniz. 

Umarım sizin için faydalı bir yazı olmuştur . Hepsini anlatmaya çalıştım. Set hali indirimdeyken 164 TL idi ve 14 fırça için inanılmaz uygun bir fiyat bence. Umarım sizde seversiniz.
Sağlıkla Kalın..


Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :).. 
Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM
galaxyeskizisecimleri@gmail.com





BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Ellerine emeğine sağlık...💜 fırça bakıyordum uzun süredir sayende istediğim gibi bi fırçayı bulmuş oldum. Ne kadar teşekkür etsem az...💜💜💜

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim bu güzel ve içten yorum için ben teşekkür ederim size güzel günlerde kullanın :)

      Sil