Nyx Ultimate Brights Far Paleti


Nyx Ultimate Far Paleti Yorum

Selam !
Bugün Cıvıl cıvıl bir far paleti ile devam edelim incelemelere. Nyx Ultimate Far Paletlerinden Brights ! Rengarenk festival tadında makyajlar çıkarmanızı sağlayan enfes renklere sahip bir far paleti ! Kendi minik ama başarısı dev olan bu far paletini birlikte swatchlarıyla inceleyelim.


Nyx Ultimate Brigths Far Paleti İnceleme

Nyx Ultimate Brights Far Paleti Kullananlar

Ultimate serisinden Kızıl kırmızı-hardal tonlarını seviyorsanız daha önce incelediğim Nyx Ultimate Phoenix yazımı mutlaka okumanızı tavsiye ederim. Harika bir kızıl paletti . Şimdi ise birlikte Nyx Ultimate Brights incelemesini yapalım istedim. Yaz geldikçe henüz evden çıkmıyor olsam da Kovid-19 nedeniyle rengarenk paletlere elim gitmeye başladı bile. Yaz gelince hangi renkli paleti alalım diye düşünmemek için bende incelemeleri arka arkaya yapmaya başladım:)


Nyx Ultimate Brights Far Paleti içerisinde her renge ait 3 renk de farklı tonları bulunduruan bir palet.Aslında içerisinde ışıltılı sayılabilecek renkler var fakat ben bu paleti mat renkler olarak değerlendiriyorum. Yani tam olarak ışıltılı gördüğüm renk olmadı :) Ama gerçekten renkler muazzam ve ışıltılı çok renge sahip olmaması asla bir eksi değil benim için.

Nyx Ultimate Brights Far Paleti İnceleme

İçerisinde doğal tonları seviyorsanız size hitap eden renk maalesef yok. Ama eğer başka bir paletiniz var ise ve farklı makyajlar için bir tane de renkli olsun hangisi olsun derseniz bu palete şans verebilirsiniz. 

Nyx Ultimate Brights Renkler 

Nyx Ultimate Brights Far Paleti Renkler

Renklere daha yakından baktığımızda 16 renk içerisinde ;
  • Kırmızı ve tonları 
  • Mor ve tonları 
  • Mavi ve Tonları 
  • Yeşil ve Sarı tonları bulunuyor.
Öylesine heyecan verici ki ister renkleri Tonsürton makyajlarınızda kullanın isterseniz birbirleriyle kombinleyerek daha farklı ve heyecanlı çılgın makyajlar hazırlayın.


Nyx Ultimate Brights Far Paleti Kullananlar
Özellikle yazın eli sürekli renklere giden benim için gerçekten mucize bir palet. Karışması inanılmaz kolay ! Renklerini çok güzel veriyor ancak burada bir püf noktam olacak size ya Nyx beyaz far bazı ile kullanın ya da herhangi bir beyaz kapatıcı olsun beyaz kalem olsun bir şey ile göz kapağınızdan geçin. Performansını 10 kat arttırdığını göreceksiniz.

Nyx Ultimate Brights Far Paleti Renkleri

Nyx Ultimate Bright Yorumlar

Benim için tam bir yaz paleti olan ve renklerle oynamama imkan tanıyan bu paleti indirimsiz 120 Civarına alabilirsiniz. Elbette Nyx ve Watsons mağazalarındaki indirimleri takip ederek yarı yarıya bile almanız mümkün ki ben öyle yaptım. 

Nyx Ultimate Brights Eyeshadow Palette
Renklerin karışmasını kalıcılığını ve pigmentasyonunu oldukça beğendiğim için açıkçası kesinlikle bakmanızı öneririm tabiki renkleri seviyorsanız. Tatil zamanı gelsin ve bu paleti de yanıma alayım diye can atıyorum diyebilirim. Çünkü geçen yaz henüz almamıştım ve tatile bu güzellik olmadan çıktım . İçimde kaldı diyebilirim :) 

Nyx Ultimate Brights Eyeshadow Palette

Nyx Ultimate Brights Swatch İnceleme

Kısaca üstte bahsettiğim püf nokta ile kullanırsanız daha çok seversiniz. Renkleri inanılmaz net veriyor o zaman. Ama ben daha pastel ve hafif makyajları seviyorum derseniz gerçekten çok fresh ve etkili makyajları da elde edebileceğiniz bir palet. Her anlamda çok beğendiğim için Swatchları aşağıda ekliyorum.

Nyx Ultimate Brights Swatch Nyx Ultimate Brights Swatch

Nyx Ultimate Brights Swatch
Nyx Ultimate Brights Swatch
Nyx Ultimate Brights Swatch
Nyx Ultimate Brights Swatch
Umarım sevdiğiniz bir yazı olmuştur . Rengarenk makyajlarınızda size eşlik edecek bu paleti kullandıkça beni hatırlayın :) Sağlıkla Kalın!



Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

2 Yorum