Nyx Ultimate Far Paletleri İnceleme


Nyx Ultimate Far Paletleri


Nyx Ultimate Far Paleti Kullananlar
Herkese Merhaba ,
Elimdeki Nyx Paletleri sizinle incelemediğimizi far ettim ve hemen bilgisiyar başına geçtim . Özellikle Nyx markası ile ilk tanışmam Ultimate Far Paleti serisi ile oldu ve zaman zaman yapılan indirimler ve bir tanesinin de marka tarafından gönderilmesiyle hepsini deneme fırsatı buldum. İsterseniz hangi renkler nasıl birlikte bakalım :) 

Nyx Ultimate Far Paleti Renkler 

Nyx Ultimate Far Paletlerinden dediğim gibi elimde 3 renk bulunuyor. Bu paletler kare ve kolay taşınabilir olmasının yanında performansları benim için oldukça yüksek . Zaman zaman yer alan indirimlerle rengarenk olan ve kızıl tonlarda olanı almıştım sonrasında Nyx ailesinden şahane bir paket içerisinde kahve tonları gelerek seriyi tamamlamış oldum. 
Nyx Ultimate Palet İncelemesi Kullanıcı Yorumları
Nyx Ultimate Eyeshadow Palet 
Nyx Ultimate Brights/Lumineux Renkleri
Nyx Ultimate Brights/Lumineux Eyeshadow Palet


Nyx Ultimate Warm Neutrals Renkler
Nyx Ultimate Warm Neutrals Eyeshadow Palet


Nyx Ultimate Phoneix Kullananlar
Nyx Ultimate Phoneix Eyeshadow Palet

 Nyx Ultimate Brights/Lumineux Eyeshadow Palet

Nyx Ultimate Brights Palet oldukça kullanışlı ve pastel renklerin yanında neonlarla da birleştirilmiş şahane bir palet ! Çok sevdiğim ve yazın özellikle tatillerimde benimle gelen bir far paleti oldu kendisi ! Zaman zaman indirime girse de en son baktığımda indirimsiz satış fiyatı 120 TL idi. İçerisinde her palette olduğu gibi 16 renk bulunuyor. 


 Nyx Ultimate Brights/Lumineux Eyeshadow Palet

Nyx Ultimate Warm Neutrals Eyeshadow Palet 

  Nyx markasına ait Nyx Ultimate Warm Neutrals en klasik ve günlük tonları içeren şahane kullanışlı bir palet . Elimde bir çok palet olmasa eminim hit pan ilk olarak bununla gerçekleşirdi. Çok başarılı ve gündüzden geceye çok naturel tonlara sahip 16 Renk ! 

Nyx Ultimate Warm Neutrals Eyeshadow Palet

Nyx Ultimate Phoneix Eyeshadow Palet 

Ve benim gözbebeğim olan indirime girmesini çok beklediğim ve stoklarda yok satan bir palet Nyx Ultimate Phoneix Far Paleti ! Kızıllar , hardallar , sarılar ve kahveler ! Mükemmel bir yaz paleti. 
Özellikle kırmızılar için aldığımı itiraf etmeliyim. 
Nyx Ultimate Phoneix Eyeshadow Palet


Paletlerin renklerini kısaca bu şekilde sizinle paylaşmak istedim. İnceleme ve Swatchlarını ayrı ayrı ilerleyen zamanlarda inceleyeceğiz . Şimdilik sağlıkla kalın.) 


Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com


BENZER YAZILAR

0 Yorum