Pastel Mini Highlighter İncelemesi

Pastel Mini Highlighter İncelemesi

Herkese Merhaba ,
Bugün sizinle yazın çantaya atıp çıkmalık Pastel Mini Highlighterlarından bahsetmek istiyorum. Oldukça Kullanışlı ve minicik bu aydınlatıcıların kendileri kadar renkleri de çok kullanışlı. Pastel Mini Aydınlatıcılarından her yerde bulabileceğiniz bu 4 aydınlatıcı rengini birlikte inceleyelim.

Pastel Mini Highlighter Tüm Renkleri 

Pastel Mini Highlighter Kullananlar
Pastel markası geçtiğimiz sezon Moon ve Sun Light olan aydınlatıcı ailesine Star Light Ve Sky Light adında 2 aydınlatıcı daha ekledi. Fakat bu aydınlatıcılar eski versiyonun aksine minik olarak çıktı. Aslında mini ürün olarak çıkması daha kullanışlı oldu benim için. Hem taşıma anlamında hepsini taşımak çok rahat hem de kullanım olarak bu ürünleri daha pratik buluyorum ve çok ürün denemem gerektiği için zaten bitmiyorlar :) 
Pastel Moon Light İncelemesi
Elimde gördüğünüz kadar minicik bir oje şişesini anımsatan bir şişeye sahip . Aslında en sevdiğim renk Moon Light rengiydi ama uzun zamandır elim Sky Light ten başkasına gitmiyor. Yazın ve bahar aylarında da geçen sene star lighti özellkle vücutta köprücük kemiklerimde kullanmayı çok seviyordum . Yüz için oldukça kırmızı kalabiliyor. 

Pastel Mini Highlighter İncelemesi

Yine uç kısmı da bu şekilde bir oje fırçası gibi aslında. Kullanımını zorlaştırmıyor ve bu fırçayla 2-3 pıt koyduğunuz ürünü parmaklarınızla kısa sürede dağıtabiliyorsunuz. Cildinizde kalıp gibi donup kalmıyor ve sabitlendiğinde de tüm gün kalıyor ve çıkmıyor. Özellikle kalıcılık isterseniz mutlaka bakın derim .

Pastel Mini Highlighter İncelemesi

 Büyük boy Pastel Aydınlatıcılar yaklaşık 20-25 civarında iken şuan bu ürünler 7-8 TL'ye kadar zaman zaman düşebiliyor. Genelde mağazaların kasa kenarında yer alıyor ama bu zamanlarda kapalı olduğu için online de bakabilirsiniz.

Pastel Mini Highlighter İncelemesi

Renklerini önce size fırça ile bıraktığım şekildeki Swatchlarını ekliyorum. Bu ürünler çok bile sürmüş halim çünkü küçük bir ürün almanız çok yeterli bu sayede daha uzun kullanım süresi oluyor. 
Pastel Mini Highlighter İncelemesi
 Dağıtıldığında halleri de bu şekilde bence oldukça kullanışlı özellikle Sky Light rengi benim gibi sizinde favoriniz olacaktır. 

Pastel Mini Highlighter İncelemesi

 Umarım faydalı bir yazı olmuştur . Sevgiyle Kalın.


Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :).. 

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM
galaxyeskizisecimleri@gmail.com




BENZER YAZILAR

0 Yorum