Physicians Formula Butter Highlighter İnceleme-Rose Gold

Physicians Formula Butter Highlighter

Herkese Selam ,
Bugün miss gibi kokan ve doğal içerikli bir highlighter önerim var size. Physicians Formula Butter Highlighter renklerinden Rose Gold ! Bu highlightere bayılacaksınız ! Yazının devamında buluşalım.

Physicians Formula Butter Highlighter Kullananlar

Physicians Formula Markası dermokozmetik bir ürün yelpazesine sahip  olmasının yanında miss gibi kokusuyla da hafızalarda yer edinen bir marka. Kozmetik ürünlerinden hepsinin kokusu bir harika ama buna özellikle bakmanızı öneririm.Bu hşghlighteri eğer koklama şansınız olduysa yememek için kendinizi zor tuttuğunuzdan eminim:)

Physicians Formula Butter Highlighter Yorum
Miss gibi bir tereyağlı kurabiye kokusunu anımsatıyor bana . Kremsi ve hatta yap gibi sayılabilecek kadar yağ kıvamlı bu Butter highlighterin bir o kadar da pigmenti yüksek bir yapısı var. Bayılıyorum . Yazmadan önce desenini hemen bozduğum için üzgünüm ama ilk aldığım an denemiştim.Butter higlighterlar diğer ürünlerden ayrılan bir yapıya sahip. İncecik olmasının yanında inanılmaz kremsi . Bir likit ürünü dağıtmışsınız gibi bile düşünebilirsiniz bu etkiyi.
Physicians Formula Butter Highlighter Rose Gold

Bendeki rengi Rose Gold ve aylardır kullanıyorum. Güzellikçok sitesinden 26 TL civarına %70 indirimle 3 renk birden almıştım. Sizlere diğer Rose ve Champagne renklerini de mutlaka gösterecğim. Renk olarak Rose gold açık tenlilere biraz koyu kaçabilir ama ben yine de koyu bile olsa verdiği etkiye bayılarak kullanıyorum. Yazı özellikle simsiz ve ışıltılı yapısı efsane güzel duracak şimdiden alın derim.

Physicians Formula Butter Highlighter

Kalıcılık - pigmentasyon-yapısı ! Hepsi harika bir ürün hiç düşünmeden deneyebilirsiniz. Aşağıda Swatch görüntüsünü ekliyorum. Strobing ve ıslak gibi duran bir cilt seviyorsanız bayılacaksınız.
Physicians Formula Butter Highlighter Swatch

Physicians Formula Butter Highlighter İnceleme

Umarım sizde beğenmişsinizdir. Sağlıkla Kalın..



Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com


BENZER YAZILAR

0 Yorum