Revolution Foil Frenzy-Creation Far Paleti


Revolution Foil Frenzy Creation Kullananlar
Herkese Merhaba 
Bugün çok severek Fusion versiyonunu kullandığım far paletlerinden Foil Frenzy - Creation incelemesini yapalım istedim. Revolution Foil far paletleri kesinlikle fiyat performans açısından bulabileceğiniz en iyi far paletlerinden ! Hazırsanız Foil Creation İncelemesini birlikte yapalım.

Revolution Foil Frenzy Creation 

Revolution Foil Frenzy Creation Yapısı

Geçtiğimiz aylarda aldığım ve çok severek kullandığım Foil Frenzy Fusion incelemesini birlikte yapmıştık. Gerçekten bayıldığım bir yapısı vardı ve diğer versiyonunu henüz deneme fırsatı bulamamıştım. Şimdi ise unutmamak adına sizinle hemen inceleyelim istedim. Foil Frenzy Creation Fusion gibi bakır tonlara hakim ama yine de içerisinde sarı ve açık ton renklerle farklılıklar bulunduran bir far paleti.

Revolution Foil Frenzy Creation İçerik

Revolution Foil Frenzy Creation Renkler 

Revolution Foil Frenzy Creation Renkleri

Revolution Foil Frenzy Creation far paleti Fusion 'a göre daha aaçık tonları içeren bir palet. Hatırlarsanız veya hala okumadıysanız o palete de buradan bakabilirsiniz. Oldukça kremsi ve metalik bam bam farlar olduğunu gördüğünüzde de söylemek mümkün. Ancak öylesine farklı bir yapısı var ki bu foil paletlerin. İçerisinde hiç mat olmadığı için iki palet kullanmanız gereken aşırı pigmentli aşırı kremsi köpük gibi ve inanılmaz renklere sahip!

Revolution Foil Frenzy Creation Yorumları

Foil Fusion 'a göre daha geniş renk yelpazesine sahip olduğu için bunu kullanmanızı öneririm. Çünü ona yakın tonlar da içerisinde bulunuyor. Toplam da 18 renk içerisinden açıktan koyuya hatta simsiyah bir metalik foil renge kadar farklı tonlar mevcut. Yani bronz yapmak da açık fresh ıslak görüntülü makyajlar yapmakta size bağlı. 

Revolution Foil Frenzy Creation Fiyatı

Renklere daha yakından baktığınızda yapılarındaki o kremsi sıkıştırılmış etkiyi görebilirsiniz. Bu farlarr benim için kesinlikle fırça ile uygulama müsait değiller. Tamamen en iyi performansı parmaklarınızla veriyorlar. 

Foil Far Paleti Nedir

Renklerin bir ismi yok ama olmaması da bir sorun değil açıkçası :)Sağ taraf koyu ve gece makyajlarınızı iddaalı yapabiliyorken sol taraf tamamen günlük ve daha sade tonlar içeriyor. Yani ne kadar sade olabilirse :) Cayır cayır parlıyor.

Revolution Foil Frenzy Creation Yapısı

Revolution Foil Frenzy Creation Swatch 


Kalıcılık konusunda da asla sizi üzmeyecek bir foil palet. Yani kremsi köpük yapısı sabitlenerek gün içerisinde 5*6 saat kadar bozulmadan kalabiliyor. Öncesinde herhangi bir toz far geçmemenizi öneririm. Çok narin bir far yapısı hemen bozulabiliyor :) Makyajı dikkatli yapmakta fayda var.
Aşağıda sizlere her sıraya ait Swatchları ekliyorum.

 Revolution Foil Frenzy Creation Swatch

Revolution Foil Frenzy Creation Swatch Yapısı
 Zaman zaman indirimler sayesinde 50 TL Civarında fiyata sahip bu palet kesinlikle fiyatına değer harika bir palet ! Watsons'lardan ve buradan alabilirsiniz.


Revolution Foil Frenzy Creation Swatch Renkleri

Özellikle alt sıra aşk yaşıyorum. Siyahın rengini ilk başta alamadığım için ve sanırım ıslak parmakla swatchtan dolayı diğeriyle karıştırıp ekledim. Bence yanar dönerli harika bir top far oldu sanırım böyle kullanırım:) 

Sevgiyle Kalın..

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com



BENZER YAZILAR

6 Yorum

  1. renkleri şahane ama çok kullanır mıyım bilemediğim için almıyorum...

    YanıtlaSil
  2. Ben çok beğendim görür görmez de almıştım.

    YanıtlaSil
  3. Yapısı ve pigmentasyonu harika :)

    YanıtlaSil
  4. Hiç biryerde bulamıyorum satıldığı yeri biliyormusunuz. Kaldırıldı diye bilgi aldım doğrumu acaba

    YanıtlaSil
  5. Ürünü nerden bulabilirim. Watsons mağazalarına artık gelmiyor.

    YanıtlaSil