Revolution Forever Flawless Utopia İncelemesi


REVOLUTION FOREVER FLAWLESS UTOPIA 


Revolution-Forever-Flawless-Utopia-Kullananlar

Herkese Merhaba ,
Bugün Revolution Forever Flawless Serisinden Utopia Paletin incelemesini yapalı istiyorum. Dış tasarım olarak Utopia palet tam bir amatist taşını andırsa da içerisindeki renkler kesinlikle muhteşemler . Yapı ve performanslarına birlikte göz atalım.


Revolution Forever Flawless Utopia Far Paleti İncelemesi 

Palet mor bir teneke ambalaja sahip. Diğer paletler gibi bir karton ambalaj içerisinden çıkmıyor . Tasarım olarak mr ve geçişere sahip sanki bir doğal taşı anımsatır bir ilginç özelliğe sahip. Kesinlikle şahane görünüyor. 

Revolution Utopia İncelemesi

Farklı geçişler aslında içerisinde yer alan renklerin birleşimi gibi. Oldukça farklı ve şık bir tasarıma ait olduğunu söyleyebilirim. Daha Önce incelediğimiz Revolution Forever Flawless Decadent Palet gibi benzer geçişlere sahip ama o palet daha mermer görüntüdeydi  bu biraz daha dediğim gibi karışık bir birleşim..

Utopia Far Paleti İnceleme
Revolution Forever Flawless Utopia

 Revolution Forever Flawless Utopia Renkler 

Evet , amabalajında olduğu gibi Revolution Forever Flawless Utopia renkleri de gerçekten bambaşka bir dünya … Morlar ,maviler hatta fuşyalar yer alırken toprak tonlarını da eklmeyi ihmal etmemişler. 
Palet üzerinde renkleri görebiliyorsunuz ama diğerlerinde olduğu gibi beyaz renkte isim verilmemiş bu palette renklerin okunması biraz daha zor.

Revolution Forever Flawless Utopia Kullananlar
Revolution Forever Flawless Utopia İncelemesi

Bu aralar oldukç trend olan normal far yapısın içerisinde simli beyaz geçişler Revolution Forever Flawless serisinde de oldukça yoğun kullanılmış. Toplam her paletinde olduğu gibi 18 renk bulunuyor. Aşağıda renklere daha yakından bakalım. 9 renk Mat Yapıda , 4 Renk-shimmer-pigment yapısında ve 5 Renk de yoğun metalik ve hatta kremsi yapıdalar. Islatarak kullanıma çok uygunlar..


Revolution-Forever-Flawless-Utopia-Kullanıcı-Yorumları

Geçiş ve sabitleme rengi olarak kullanabileceğiniz Eden , Grace ve Idyllıc renkleri oldukça güzel ! Karıştırma ve silme işlemlerinde çok başarılı ayrıca oldukça homojen karışıyorlar. Pigmenti paletin geneli için aşırı yüksek , ama paletteki bir olumsuz renk var ve benim palette en ilgimi çeken renkti aşağıda bahsediyor olacağım nedeninden :) 

Revolution-Forever-Flawless-Utopia

Paletin sol tarafında beni cezbeden Serenıty rengi ile birbirine aşırı uyan Nirvana rengi .. Harikalar görüntü de , Serenity rengi kullanımda da şahane ama Nırvana tam bir hayal kırıklığı... Mavi-lajivert arası rengi koluma Swatchlarken sadece 1-3 dk bekletmiş olabilirim. Asla sil sil çıkmadı ve tüm pigmentini dövme gibi koluma bıraktı. Öyle zorladı ki beni gözüme sürmeye cesaret edemedim yani eğer kullanırsanız akşam çıkardığınızda yeşil -mavili bir gözkapağına sahip olabilirsiniz. Ne kadar yıkasanız da jelleşeniz de hatta yıkma yağı da kullansanız çıkmıyor :) Biraz fazla kalıcı :))

Revolution Forever Flawless Utopia

Revolution ForeveR Flawless Utopia Palet Swatch 

Yukarıda bahsettiğim sorun dışında tüm renklerin pigmenti yüksek ve kolay karışıyorlar. Silinme ve dağılmama , yamalanma sorunları olmuyor. Oldukça sevdim diyebilirim. Normal fiyatı 99 TL indirimde 59-69 TL arasına alabilirsiniz. 

Revolution Forever Flawless Utopia İnceleme

Aşağıda 3 sıraya ait Swatchları ekliyorum. 

Revolution-Forever-Flawless-Utopia
Revolution Forever Flawless Utopia 1.Sıra Swatch 
Revolution Forever Flawless Utopia
Revolution Forever Flawless Utopia 2.Sıra Swatch 

Revolution-Forever-Flawless-Utopia
Revolution Forever Flawless Utopia 3.Sıra Swatch 
 Umarım sevdiğiniz bir yazı olmuştur . Sağlıkla Kalın..


 Daha fazla Revolution Palet incelemesi için Revolution Bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarda İlginizi Çekebilir;




Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com









BENZER YAZILAR

2 Yorum