Revolution Likit Highlighter İncelemesi

Revolution Likit Highligher

Herkese Selam,
Uzun zamandır görmediğim ve görmediğm içinde çok üzüldüğüm bir aydınlatıcı incelemesi ile geldim. Revolution likit aydınlatıcı seveni kadar sevmeyenlerininde çok olduğu benim ise çok sevenler tarafında yer aldığım bir ürün. Detaylarına birlikte bakalım.


Revolution Likit Highligher

Aylar öncesine kadar Revolution Damlalıklı likit aydınlatıcılarını sürekli görüyordum . Sonra ne oldu bilmiyorum ama standlarında da mağazalarında görmemeye başlamıştım. Oysa çok seviyordum. Likit aydınlatıcılarda bam bam! uzaydan görünen ve bence biraz da abartı olanlara bayılıyorum . Koç burcundan olsa gerek abartıyı çok severim Ama öyle bir aydınlatıcı ki fondöten içerisinde de bence harika sonuçlar veriyordu.

Revolution Likit Highligher

Bendeki rengi starlight yani tam olarak bir şampanya -pembe tonu , daha soğuk tonlu olduğunu söyleyebilirim ve  fondöten içerisinde cildi ışıl ışıl yapan harika bir üründü. Çok yakına girerseniz incecik simler var evet ama asla fondötenle rahatsız eden büyüklükte değiller. Damlalıklı ve yoğun yapısı sayesinde bir minik damla tüm yüze yetiyor. İsterseniz fondöten üzerine elmacık kemiklerinizin üzerine de kullanabilirsiniz. Fondotenlerimin yapısını bozmadı . Ama dediğim gibi BAM BAM bir aydınlatıcı.

Revolution Likit Highligher

Keşke yeniden görmeye başlasak gerçekten stoklamam gereken ürünlerden . Üüzülüyorum tek 1 tane aldığım için çünkü bitmek üzere bu beni üzüyor :) Umarım yeniden gelir. Aşağıda sizin için Swatchlarını ekliyorum . Sizin düşünceleriniz neler benimle paylaşmayı unutmayın:)


Revolution Likit Highligher


Sağlıkla Kalın..


Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com


BENZER YAZILAR

0 Yorum