Revolution Roxi Yüz Paleti İncelemesi

Revolution Roxi Yüz Paleti Kullananlar

Herkese Merhaba , 
Sizinle birkaç önceki yazı da Roxi Göz Paletini incelemiştik, şimdi ise Roxi Yüz Paletini birlikte inceyelim istiyorum.Bol çekimli ve bol swatchlı yazıya başlayalım :)

Revolution Rox Yüz Paleti 


 Roxi Göz paleti yazımı hala okumadıysanız bence ona da buradan göz atabilirsiniz.  Roxi Paletlerin 3 farklı versiyonda çıktığını söylemiştim. Tasarım olarak hemen hepsinin ambalajları ve görüntüleri birbirine yakın. 2 göz ve 1 adet yüz paleti içeren bu koleksiyondan bugün Roxi Yüz paletini incelemek istedim . 

Bu kez mermer tasarım yerine daha rose-gold ve gold geçişlere sahip bir ambalajda geliyor. Aynalı dış tasarımı ise tamamen Rosegold ! Roxi Palet İçerisinde 8 farklı renk bulunuyor. Tamamı toz ürünler ve 4 Farklı Kontur-bronzer renkleri , 4 farklı aydınlatıcı renkler..

Roxi Palet tasarimi

Bu kez palet içerisinde isimlere ayrılan bir asetat veya üzerinde bir yazı bulunmuyor. 2 açık Kontur - 2 Koyu Kontur ve aynı şekilde 4 farklı aydınlatıcı yer alan bir palet. Kalıcılıkları oldukça başarılı ve tozutmayan bir yapıda tasarlanmışlar. 

Roxi Palet Kullananlar

Hem beyaz hem koyu tenlilerin rahatlıkla kullanabileceği renkler bulunuyor . Ayrıca bu palet gerçekten renk tasarımı olarak harika bir yüz paleti ! Yüzünüzü boyutlandırmak veya ısıtmak hatta ışıl ışıl yapmak için tek palet alacaksanız Revolution markasından bu kesinlikle Roxi Yüz Plaeti olabilir. 
İçerik kısmını aşağıda ekliyorum.

Revolution Roxi Yüz Paleti İçeriği


Roxi Palet İçerik

Roxi Yüz Paletini Yakından İnceleyelim...

İçerisinde 8 renk bulunduğundan bahsettim bu renklerden kontur bölümünde olanları yüzünüze ilk iki açık renkle isterseniz kontur ve gölgelendirme işlemi yapabilirsiniz. Alttaki renkler daha koyu ve turuncu alt tonlu olduğu için yüzünüze bronzlaşmış efekti verdiğinden dolayo ister yazın vücudunuzda yada yüzünüzde bronzer olarak kullanmanız mümkün. Tamamen mat ve toz yapıdalar.

Roxi Yüz Paletinin Aydınlatıcı kısmında ise 2 tanesi daha sıkıştırılmış bir yapı iken diğer alttaki 2 tane ise pişirilmiş yapıda . Bronzer üzerine ışıltı katmak ve hatta yazın omzunuz ve bacaklarınızda kullanmak için ideal olduğu gibi yüzünüzde de kışın kullanabileceğiniz pembe ve sarı alt tonlu 2 renk yer alıyor. Bunlardan pembe alt tonlu olan sanki içerisinde de pembe yansımalar içeren duo aydınlatıcı formunda...



 Sizler için aşağıda yoğun günışığı altındaki çekimleri ekliyorum. Roxi yüz paleti benim elimden düşürmeyeceğim kadar güzel ve parasını sonuna kadar hakeden bir ürün oldu. 99 Tl indirimsiz fiyatı olan Roxi yüz paletini incelemek isterseniz buradan inceleyebilirsiniz. İndirimde 59-69 TL Civarına düşen bir palet ki bence kesinlikle değer ! 

Revolution Roxi Yüz Paleti Swatch 


Roxi Palet Renkleri swatch


Roxi Plaet Kontur Bölümü


Roxi Palet Aydınlatıcı Bölümü

 Umarım keyifle okuduğunuz bir yazı olmuştur . Sevgiyle KALIN..

Palet incelemeleri için Revolution Kategorisini ziyaret etmeyi unutmayın :) 

 Bunlarda İlginizi Çekebilir;




Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

2 Yorum