Ruby Rose Highlighter Paleti İncelemesi

Ruby Rose Highlighter Palet Kullanıcı Yorumları
Selam ! Karantine günlerinde sizinle bol bol ürün incelemeye çalışıyorum. Bunlardan bir tanesi de Ruby Rose Aydınlatıcı Palet ! Bu ürünü bana sizler önerdiniz ve iyiki de önerdiniz hadi hemen incelemeye geçelim :)

Ruby Rose Highlighter Paleti

Ruby Rose Aydınlatıcı Önerisi
İnstagramdaki 'galaxy2020' kodu ile %75 'Lik indirim devam ediyorken Tüm Ruby Rose ürünlerinde geçerli olduğunu belirtmek isterim. Bu ürünü de hem alanlar aşırı önerdi hem almayanlar ise incelememi istedi. Kırar mıyım sizi :) Ürünü bende denemek istedim ve Cosmohome birkaç gün içerisinde gönderim sağladı. Hemen inceleme yazısını evin içinde ışıl ışıl bir gün geçirerek hazırlamak istedim :) 

Ruby Rose Aydınlatıcı Palet Yorumları

Ruby Rose Aydınlatıcı Palet içerisinde 6 renk bulunuyor. Hepsi farklı alt tonlara sahip highlighter renkleri . Ama isterseniz de far olarak kullanabilirsiniz. Ürün karton bir ambalaja sahip ve aynası bulunmuyor. Yani içindeki renkleri şeffaf bölümden görebiliyorsunuz.

Ruby Rose Highlighter Paletinin Renkleri 

Ruby Rose Highlighter Palet

Renklerden en çok dikkatimi çeken elbette GALAXY rengi oldu. İnanılmaz sevdim. Her rengin bir ismi var ve farklı alt tonlara sahip. Açıktan koyuya gitse de her biri her ten içim yaz-kış kullanışlı renkler. Ayrıca oldukça bereketli ve panları büyük bir ürün. 



İçerik bilgisini aşağıya ekliyorum. Evin içinde dolaştığım süre boyunca uçma ve kaybolma yaşamadım . Hatta 5-6 saat yüzümde kaldı diyebilirim sonrasında kendim sildim. İçerisinde sim bulundurmuyor ve yansımaları çok doğal ve bir o kadar da aydınlık bitişli.

Ruby Rose Highlighter Palet İçerik 

Ruby Rose Aydınlatıcı Palet Önerisi
Swatchlarını daha yakından ekliyorum sizler için. Ürüne ulaşmak için buradan direkt linkine gidebilirsiniz. 

Ruby Rose Highlighter Paleti Swatch 


Ruby Rose Aydınlatıcı Palet Renkleri

Bence yaz -kış harika bir palet özellikle bronzlaştığınızda en alttaki ve Swatchlardaki en soldaki aydınlatıcılara bayılacaksınız. Güneş aşırı güzel öpücük atıyor o renklere :) 
Ruby Rose Aydınlatıcı Palet Swatch
Ruby Rose Highlighter Palet Swatch

Daha fazla öneri Ruby Rose ürünleri için Ruby Rose Kategorisini ziyaret edebilirsiniz. Sevgiyle Kalın..

Bunlarda İlginizi Çekebilir ;



Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com





BENZER YAZILAR

0 Yorum